Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Iron Man™: Extremis™ havengevecht 76006

Stap aan boord van de Iron Man: Extremis havengevecht en beleef het avontuur van je leven! Inclusief Iron Man en War Machine minifiguren en een speedboot van de slechterik Aldrich Killian.
Gebruik de coole wapens zoals het pistool en dynamiet en laat de speedboot de lucht in vliegen met de explodeer-functie van de boei.
De set is perfect voor actie, avontuur en superhelden enthousiastelingen en helpt bij het ontwikkelen van bouwvaardigheden en verbeelding.
Daag je vrienden uit voor gevechten tussen goed en kwaad en ontdek meer LEGO-sets zoals de Avengers Tower Battle en de Hulkbuster Smash-Up.
Bestel nu de Iron Man: Extremis havengevecht en beleef spannende avonturen!

Waar is LEGO Iron Man™: Extremis™ havengevecht 76006 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
195
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76006
lego insiders punten icoon
0
punten

Stap aan boord van de Iron Man™: Extremis™ havengevecht en beleef het avontuur van je leven! Deze fantastische set bevat één van de meest iconische superhelden ooit, namelijk Iron Man in zijn Mark 42 Armor, samen met zijn bondgenoot War Machine. Maar let op, want de slechte Aldrich Killian loert op de loer, en hij heeft een speedboot met dubbele raketten om je aan te vallen!

Ga de strijd aan en gebruik de coole wapens die bij de set horen, zoals het pistool en het dynamiet. En als je echt in de problemen komt, kun je altijd nog de handige boei met explodeer-functie gebruiken om Killian's speedboot de lucht in te laten vliegen!

Deze set is het perfecte cadeau voor iedereen die dol is op actie, avontuur en superhelden. Met zoveel coole onderdelen en mogelijkheden is de Iron Man: Extremis havengevecht de ultieme toevoeging aan je LEGO-verzameling.

Maar dit is niet zomaar een speelgoedset - het is ook een geweldige manier om je bouwvaardigheden te ontwikkelen en je verbeelding de vrije loop te laten. Met de gedetailleerde instructies en de vakkundig ontworpen onderdelen is het bouwen van de Iron Man: Extremis havengevecht een geweldige activiteit voor jong en oud.

Dus waar wacht je nog op? Ga de strijd aan en beleef de spanning en sensatie van het Iron Man-universum! En vergeet niet om je vrienden uit te dagen voor een episch gevecht tussen goed en kwaad. Met deze set ben jij de held van je eigen verhaal en beleef je telkens weer nieuwe avonturen.

En merk je dat je de smaak te pakken hebt gekregen? Kijk dan ook eens naar onze andere LEGO-sets, zoals de Avengers Tower Battle of de Hulkbuster Smash-Up. Met zoveel coole sets om uit te kiezen, is er voor iedereen wat wils! Bestel nu de Iron Man: Extremis havengevecht en beleef het avontuur van je leven!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:39

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76206

Iron Man figuur

foto van lego set76214

Black Panther: Oorlog op het water

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.