Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Iron Man™ vs. The Mandarin™: Het ultieme duel 76008

De LEGO set 76008 Iron Man™ vs.
The Mandarin™: Het ultieme duel biedt een episch gevecht tussen Iron Man en The Mandarin.
Met twee minifiguren en een indrukwekkende pantserwagen kun je het gevecht naspelen en de wereld redden.
Deze set is perfect voor fans van Marvel films en comics.
Bestel deze set nu en word de held in de wereld van Marvel!

Waar is LEGO Iron Man™ vs. The Mandarin™: Het ultieme duel 76008 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
91
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76008
lego insiders punten icoon
0
punten

Maak je klaar voor een episch gevecht tussen Iron Man en The Mandarin met de LEGO set 76008 Iron Man™ vs. The Mandarin™: Het ultieme duel! Deze set is perfect voor jongeren en volwassenen die houden van actie en avontuur en geeft je de kans om je favoriete Marvel-superheld zelf te bouwen en te besturen.

In deze set vind je maar liefst twee minifiguren en een wapen: Iron Man met zijn Heart Breaker Armor en The Mandarin. Daarnaast zit er ook een indrukwekkende pantserwagen bij met roterende vlammenwerper, dubbele vlamraketten en grote wielen. Zo kun je het ultieme gevecht tussen goed en kwaad naspelen en de wereld redden!

Met de vlammenwerper van The Mandarin kun je rond draaien en met een knip van je vingers vuur je de vlamraketten af! Zo heb je alles wat je nodig hebt voor het perfecte gevecht tussen deze twee iconische personages. De pantserwagen is 13 cm hoog, 9 cm lang en 6 cm breed en biedt genoeg ruimte om de minifiguren in te zetten.

De LEGO set 76008 Iron Man™ vs. The Mandarin™: Het ultieme duel is niet alleen leuk om te bouwen en te spelen, maar ook nog eens een geweldig verzamelobject voor fans van de Marvel films en comics. Voeg deze set toe aan je verzameling en beleef keer op keer het spannende gevecht tussen Iron Man en The Mandarin.

Bestel deze set nu en laat je fantasie de vrije loop in de wereld van Marvel! Met de LEGO set 76008 Iron Man™ vs. The Mandarin™: Het ultieme duel ben jij de held die de wereld redt!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:39

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76036

Carnage’s SHIELD Luchtaanval

foto van lego set76100

Koninklijke klauwvechteraanval

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.