Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Iron Man vs. Ultron 76029

In Lego set 76029 strijdt Iron Man tegen het Ultron leger.
Met diverse wapens en accessoires, waaronder de Super Jumper, moet Iron Man het opnemen tegen het Ultron voertuig en de Sub-Ultron parachutisten.
Deze Lego set biedt urenlang speelplezier en is geschikt voor Marvel-fans vanaf 6 jaar.
Bestel nu bij BricksDirect voor een snelle levering en gratis verzending vanaf €150,-.
Haal de heldhaftige strijd in huis en red de wereld van het kwaad!

Waar is LEGO Iron Man vs. Ultron 76029 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 12.9519-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
92
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76029
lego insiders punten icoon
112
punten

Stap in de wereld van Marvel en bundel je krachten met Iron Man MK45 om de confrontatie met het angstaanjagende Ultron leger aan te gaan. De Lego set 76029 Iron Man vs. Ultron zorgt voor urenlang speelplezier en avontuur voor jongeren en volwassenen.

Het Ultron voertuig bestuurd door de Sub-Ultron officier heeft het op Iron Man gemunt. Maar Iron Man laat zich niet zomaar uit het veld slaan en weer alle luchtaanvallen af! Daarna komen de Sub-Ultron parachutisten uit het niets tevoorschijn en schieten hun gevaarlijke noppenschieters af. Tijd om dekking te zoeken! Maar Iron Man wacht niet af, hij komt in actie met zijn Super Jumper en brengt de Sub-Ultron officier ten val. En dan, BOEM! Iron Man laat het Ultron voertuig met een knal neerstorten.

Deze Lego set bevat 4 minifiguren met diverse wapens en accessoires, waaronder de iconische helm van Iron Man, de Super Jumper (nieuw vanaf lente 2015) en de stuwraketten van de Sub-Ultron parachutisten. Het Ultron voertuig heeft 2 antennes, verstelbare vleugels en aanhangpunten om de Sub-Ultron parachutisten op te vervoeren.

Ga samen met Iron Man MK45 de strijd aan tegen het angstaanjagende Ultron leger. Ontwijk de noppenschieters van de Sub-Ultron parachutisten en breng de Sub-Ultron officier ten val met de superhoog springende Iron Man!

De Lego set 76029 Iron Man vs. Ultron is geschikt voor Marvel-fans vanaf 6 jaar. Het Ultron voertuig is 8 cm hoog, 10 cm lang en 10 cm breed en biedt een leuke uitdaging om te bouwen. Met deze set haal je het heldhaftige gevecht tussen Iron Man en het Ultron leger naar je eigen huiskamer!

Bestel nu deze Lego set bij BricksDirect en beleef de spannende avonturen van Iron Man en het Ultron leger met je eigen ogen. Of je nou een Marvel-fan bent, een Lego-fan of allebei, deze set is een must-have voor je collectie. Met een snelle levering en gratis verzending vanaf €150,- wordt het nog gemakkelijker om deze set in huis te halen. Begin nu de strijd tegen het Ultron leger en red de wereld van het kwaad!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:40

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 12.95 (25-05-2023) € 12.95 (25-05-2023) € 12.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76256

Ant-Man bouwfiguur

foto van lego set76142

Avengers Speeder Bike aanval

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.