Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Avengers - Hydra confrontatie 76030

Speel de actievolle strijd tegen Hydra na met Lego set 76030, Avengers - Hydra confrontatie.
Inclusief Avengers 4x4 en Hydra terreinwagen met wapens en accessoires.
Lanceer Thor met zijn Super Jumper en versla Hydra.
Perfecte toevoeging aan jouw collectie.
Koop hem nu online en ontvang hem binnenkort in huis.

Waar is LEGO Avengers - Hydra confrontatie 76030 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
220
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76030
lego insiders punten icoon
202
punten

Stap in de actie en joel samen met Thor en Hawkeye door het Sokovia winterbos in de legendarische strijd tegen Hydra! Pak het stuur van de coole Avengers 4x4 en zet Hawkeye in de cockpit, klaar om te racen en Hydra te confronteren. Zoef door de met sneeuw bedekte bossen en houd je ogen open voor de Hydra terreinwagen.

Met de draaiende pantserkoepel met 2 raketten op de 4x4, ben jij de sterkste tegenstander van Hydra en het is tijd om het te bewijzen. Vuur de raketten af en ontwijk de krachtige noppenschieters van de terreinwagen. Maar wees voorzichtig, want Hydra heeft een geheime handlanger die je zeker niet mag onderschatten.

Lanceer nu Thor in zijn Super Jumper en maak je klaar voor de ultieme sprong! Gebruik zijn hamer en schakel de noppenschieter uit met één perfect gerichte sprong. Met jouw ultieme team en superkrachten, is niets voor Hydra onmogelijk!

Deze set bevat drie minifiguren met diverse wapens en accessoires. Met de stoere uitstraling van Thor, de scherpe precisie van Hawkeye en de mysterieuze handlanger van Hydra, is deze set de perfecte aanvulling op jouw collectie.

De Avengers 4x4 beschikt over een cockpit, walkie-talkie houder, afneembaar dak en draaiende pantserkoepel met twee raketten. Op de Hydra terreinwagen vindt je een cockpit met rolkooi die open kan, antenne en noppenschieters. De wapens zijn inclusief Thor's hamer en Hawkeye's boog. De set bevat ook Thor's Super Jumper en een walkie-talkie accessoire.

Beleef spannende avonturen in het Sokovia winterbos met deze Lego set en laat jouw fantasie de vrije loop! De Avengers 4x4 is 9 cm hoog, 12 cm lang en 6 cm breed, terwijl de Hydra terreinwagen een hoogte heeft van 11 cm, lengte van 12 cm en breedte van 6 cm. Voeg deze must-have toe aan je collectie en strijd mee tegen de tegenstanders van Hydra!

Koop deze legendarische Lego set 76030, Avengers - Hydra confrontatie, nu online en ontvang hem binnenkort in huis. Maak je klaar om aan de slag te gaan en vergeet niet: 'we zijn de Avengers, nooit te stoppen!'.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:40

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76133

Spider-Man auto achtervolging

foto van lego set76242

Thanos mechapantser

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.