Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Carnage’s SHIELD Luchtaanval 76036

De LEGO set 76036 Carnage's SHIELD Luchtaanval is een spannende set waarin je Superschurk Carnage moet vangen met behulp van de SHIELD straaljager en Spider-Man.
Met verstelbare vleugels en gedetailleerde accessoires is deze set perfect voor fans van Marvel Super Heroes.
Bestel vandaag nog en beleef je eigen avontuur! Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Waar is LEGO Carnage’s SHIELD Luchtaanval 76036 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 12.9519-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
97
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76036
lego insiders punten icoon
112
punten

Help! Superschurk Carnage is ontsnapt uit de gevangenis en is op de vlucht! Gelukkig zijn de Marvel-helden van SHIELD hem op het spoor en hebben ze alles in het werk gesteld om hem te vangen. Klaar om de spanning en actie volop te beleven? De LEGO® set 76036 Carnage’s SHIELD Luchtaanval biedt alle ingrediënten voor een episch avontuur!

Stap in de cockpit van de SHIELD straaljager, met zijn opvallende kleuren en beweegbare vleugels. Zet de motoren aan en schiet de wolken in om Carnage te achtervolgen. Maar pas op, Carnage is niet zomaar een superschurk! Zijn tentakels zijn dodelijk en hij is niet bang om ze te gebruiken.

Gelukkig krijg je hulp van niemand minder dan Miles Morales, alias Spider-Man! Deze jonge held komt recht uit de wereld van de LEGO® Marvel Super Heroes om je te helpen in de strijd tegen Carnage. Samen kunnen jullie ervoor zorgen dat Carnage weer achter de tralies belandt waar hij thuishoort.

Maar let op, deze missie is niet zonder gevaar! Zal het je lukken om de noppenschieters van de SHIELD straaljager te gebruiken om de tentakel-luchtaanval van Carnage af te weren? Of heb je de super-springer van Spider-Man nodig om Carnage omver te gooien? Het lot van de wereld ligt in jouw handen!

Bij de LEGO® set 76036 Carnage’s SHIELD Luchtaanval krijg je niet alleen de SHIELD straaljager en de minifiguren van Carnage, Spider-Man en een SHIELD agent, maar ook een aantal accessoires om je missie nog spannender te maken. Zo heb je bijvoorbeeld de vliegende helm en handboeien van de SHIELD agent en het wapen-element van de SHIELD agent.

Ben je klaar om mee te doen aan deze opwindende actie? Bestel dan vandaag nog de LEGO® set 76036 Carnage’s SHIELD Luchtaanval en maak je klaar om een superschurk te vangen! De set is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en biedt uren speelplezier voor jong en oud.

Met de verstelbare vleugels van de SHIELD straaljager en de opvallende kleuren is dit niet zomaar een gewone LEGO® set. Dankzij de gedetailleerde accessoires en de perfecte minifiguren heb je alles wat je nodig hebt om je eigen avontuur te beleven en ervoor te zorgen dat de wereld veilig blijft van superschurken zoals Carnage.

Met de LEGO® set 76036 Carnage’s SHIELD Luchtaanval kun je het avontuur van Marvel Super Heroes zelf beleven en naar eigen wens aanpassen. Bestel vandaag nog en ga de uitdaging aan!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:40

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 12.95 (25-05-2023) € 12.95 (25-05-2023) € 12.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76078

Hulk vs. Red Hulk

foto van lego set76151

Venomosaurus hinderlaag

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.