Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Rhino en Sandman Superschurk-samenwerking 76037

Duik in de wereld van Spider-Man en beleef een spannend avontuur met LEGO set 76037.
Sandman en Rhino hebben diamanten gestolen en verstopt op de bouwplaats.
Spider-Man en Iron Spider proberen ze te stoppen en de diamanten terug te krijgen.
Versla de superschurken met Spider-Man's sprongkracht en webwerper.
Ontdek de verborgen diamanten en beleef de actie.
Perfect voor Spider-Man fans van alle leeftijden.
Bestel nu en word de held van het verhaal!

Waar is LEGO Rhino en Sandman Superschurk-samenwerking 76037 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 44.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 49.9919-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
386
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
01-06-2015
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
76037
lego insiders punten icoon
412
punten

Duik in de spannende wereld van superschurken en redders met LEGO set 76037. Sandman en Rhino hebben de handen in elkaar geslagen om een grote hoeveelheid diamanten te stelen. Maar ze hebben hun buit verstopt op de bouwplaats, waar onze helden Spider-Man en Iron Spider hen opwachten om de diamanten te heroveren.

De superschurken zijn echter niet van plan om hun buit gewillig op te geven en hebben een hinderlaag opgezet. Met de noppenschieters aan boord van de Rhino Mech openen ze het vuur op Iron Spider en verstrikken hem in de van vorm veranderende zand-handen van Sandman. Gelukkig is Spider-Man er om zijn vriend te helpen. Maak een super-sprong met Spider-Man, activeer het web en de kraan met sloopkogel en sla de Rhino Mech omver.

Maar dat is nog niet alles! Iron Spider zit nog steeds vast in de zand-hand van Sandman. Het is aan jou om hem te bevrijden! Gooi het bouwbord omver met een supersprong en tover zo de gestolen diamanten te voorschijn. Met deze LEGO set beleef jij het avontuur en de actie die je verwacht van de wereld van Spider-Man.

De set bevat 4 minifiguren, elk met hun eigen wapen element en diverse accessoire-elementen. Dat zijn Spider-Man, Iron Spider, Sandman en Rhino. Daarnaast vind je ook een bouwplaats met roterende kraan met sloopkogel en afkoppelfunctie, 2 Sandman zand-handen, een bouwbord inclusief spinnenweb met super-sprong-activering, een diamant-bergplaats met diamant-elementen, bouwgereedschap en kolommen in beton-stijl. De Rhino Mech heeft een cockpit die open kan, 2 noppenschieters in iedere hand en verstelbare ledematen. De set bevat ook een zandhamer-element van Sandman en Spider-Man’s bekende web-werper en een super-springer.

Ontwijk de salvo's uit de noppenschieter van de Rhino Mech en pas op voor de van vorm veranderende zand-handen van Sandman! Maak een Spider-Man supersprong en activeer het spinnenweb om de superschurken te verslaan. Laat de verborgen diamanten tevoorschijn komen met een perfect getimede super-sprong! Met een hoogte van 21 cm, breedte van 27 cm en diepte van 14 cm is de bouwplaats een echte uitdaging om te bouwen en te beleven. De Rhino Mech is 11 cm hoog, 6 cm lang en 10 cm breed en biedt dus ook veel speelplezier.

De LEGO set 76037 is perfect voor jongeren en volwassenen die houden van de spannende avonturen van Spider-Man. Speel samen met je vrienden of beleef solo het avontuur tegen de superschurken Sandman en Rhino. Met deze set ben jij de held en bepaal jij de afloop van het avontuur! Bestel nu en beleef het avontuur van Spider-Man!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 44.95 (25-05-2023) € 44.95 (25-05-2023) € 44.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76064

Mighty Micros: Spider-Man vs Green Goblin

foto van lego set76079

Ravager-aanval

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.