Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Aanval op de Avengers toren 76038

Maak kennis met Lego Avengers Tower set 76038, waar Ultron is binnengedrongen en de Loki scepter heeft gestolen.
Help Iron Man en Thor om Ultron en zijn handlangers te verslaan.
De set bevat vijf minifiguren, waaronder Ultron-1, 2 Iron Legions, Iron Man en Thor, evenals verschillende accessoires.
De Avengers Tower heeft verschillende kamers en functies, zoals een controlekamer, ziekenboeg en een robotruimte.
De set biedt eindeloos speelplezier en is een must-have voor Avengers-fans.
Bestel nu en voel de kracht van de helden!

Waar is LEGO Aanval op de Avengers toren 76038 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 79.9519-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
515
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76038
lego insiders punten icoon
600
punten

Welkom bij de Avengers Toren! Hier houden de helden normaal gesproken een feestje, maar vandaag is het anders... Ultron-1 is binnengedrongen en valt van binnenuit aan! De kwaadaardige Ultron blies de ramen van het labo op en heeft de Loki scepter gestolen om Thor op te jagen. Help Iron Man en Thor Ultron en zijn handlangers, de 2 Iron Legions, te verslaan.

Maar wees niet bang, want de Avengers staan klaar om te vechten! In de JARVIS-controlekamer kun je plannen uitwerken en gewonde Super Heroes verzorgen in de ziekenboeg. Een Iron Legion blaast de deuren en ramen van de robotruimte op, waar de robotten zitten. Het andere legioen schiet vanaf het dak van de toren met de geheime verborgen drone en noppenschieters. Probeer de scepter te ontfutselen en Ultron te stoppen!

De set bevat vijf minifiguren met elk een wapen en diverse accessoires: Ultron-1, 2 Iron Legions, Iron Man en Thor. De Avengers Toren heeft een uitvouwfunctie die het spelen gemakkelijk maakt. Ontdek de robotruimte met brandblusser, labo met robotarmen, JARVIS controlekamer met verborgen wapen, lounge, ziekenboeg met brancard, analyselabo met de Loki scepter, toren met geheime verborgen drone met 2 knopschieters, 2 noppenschieters op het dak, deuren, ramen en een balkon met verborgen noppenschieters. En dat is nog niet alles: er zijn ook twee wijnglazen, een doktersnaald en explosiefunctie beschikbaar.

Naast de minifiguren en accessoires vind je ook Thor's hamer in deze spectaculaire set. Analyseer de Loki scepter in de analysekamer en breng Ultron naar het labo om hem te stoppen. Blaas de ramen op zodat Ultron kan ontsnappen en de missie kan beginnen. Zoek de verborgen wapens in de lounge en gebruik ze om tegen Ultron te vechten. Schuif de voorste deuren van de robotruimte open en stuur de Iron Legions in de strijd. Activeer de verborgen drone op de toren voor extra noppenschietervuurkracht en rol de verborgen noppenschieters uit van onder de torenspits. Verzorg de gewonde Super Heroes in de ziekenboeg zodat ze snel weer kunnen vechten tegen het kwaad.

De Avengers Toren is 37 cm hoog, 19 cm breed en 11 cm diep. De set bevat ook een Super Jumper en stuwraketten voor Ultron-1, de Iron Legions en Iron Man, plus een pruik voor Iron Man. Plaats Ultron in de Super Jumper om het balkon te doen ontploffen en voeg extra spanning en sensatie toe aan je strijd tegen het kwaad.

Ga de strijd aan met de Avengers Toren set en voel de kracht van de helden! Met deze set kunnen jongeren en volwassenen zich urenlang vermaken en hun creativiteit gebruiken om de strijd tegen Ultron en zijn handlangers te winnen. Bestel nu en beleef de Avengers Tower in het comfort van je eigen huis!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:40

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 79.95 (25-05-2023) € 79.95 (25-05-2023) € 79.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76205

Gargantos duel

foto van lego set76152

Avengers Wraak van Loki

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.