Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De inname van het Hydra fort 76041

De LEGO set 76041 is een Avengers-thema bouwpakket met het Hydra fort, een Hydra tank en 4 minifiguren, waaronder Captain America en de Hulk.
Het bouwpakket bevat spannende functies zoals explosies en draaiende kanonnen.
Het is een geweldige manier om bouwvaardigheden te verbeteren en biedt urenlang speelplezier.
Koop vandaag nog deze LEGO set en ga op een gewaagde missie met de Avengers!

Waar is LEGO De inname van het Hydra fort 76041 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
405
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76041
lego insiders punten icoon
0
punten

Stap in de wereld van de Avengers en ga mee op een onverschrokken missie om de Loki scepter te veroveren in het gevaarlijke Hydra fort! Dit is de meest gedurfde missie tot nu toe en jij kunt helpen om dit fort te bestormen en de scepter te heroveren. Maar pas op, want de Hydra tank bewaakt het fort en zal alles in het werk stellen om jullie tegen te houden.

Met de Hulk aan je zijde, kun je de Hydra tank bestrijden en het draaiende kanon ontwijken. Spring op de tank om de dakexplosiefunctie te activeren en het kanon uit te schakelen. Maar dat is nog niet alles! Jullie moeten ook de poorten openbreken, maar pas op voor Baron Von Struckers pistool en de dubbele knopschieter van de toren.

Laat Captain America door de lucht vliegen met zijn Super Jumper en schakel het krachtige dakwapen uit. Het is jouw taak om de scepter te bevrijden met een perfecte sprong! Jij en de Avengers laten je niet stoppen door deze boeven. Inclusief 4 minifiguren met diverse accessoires: Captain America, Hydra handlanger, Quicksilver en Baron Von Strucker met een wapen, plus een Hulk figuur.

Dit interessante bouwpakket bevat veel spannende functies om deze gevaarlijke missie tot een succes te maken. Het Hydra fort heeft poorten met explosiefunctie, een uitkijkpunt, toren, draaiende dubbele knopschieter op het dak met uitschakelfunctie en een kluis voor de Loki scepter met explosiefunctie. De Hydra tank heeft een cockpit voor de Hydra handlanger met afneembaar dak, draaiend kanon en dakexplosiefunctie.

Met 4 minifiguren, waaronder Captain America met super jumper en schild, direct uit de Marvel filmserie, kun je meteen aan de slag om deze heroïsche strijd te winnen. Het bouwen van dit pakket is bovendien een fantastische manier om je bouwvaardigheden te verbeteren en creëert urenlang bouwplezier voor zowel jongeren als volwassenen.

Ga samen met de Avengers op deze gewaagde missie en overwin het Hydra fort! Het Hydra fort is 20 cm hoog, 24 cm breed en 13 cm diep, de Hydra tank is 8 cm hoog, 12 cm lang en 8 cm breed en de Hulk figuur is 7 cm groot. Schrijf je vandaag nog in voor deze heroïsche missie en beleef urenlang speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:40

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76255

Het schip van de nieuwe Guardians

foto van lego set76151

Venomosaurus hinderlaag

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.