Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Iron Skull duikbootaanval 76048

De LEGO set 76048 Iron Skull duikbootaanval is perfect voor kinderen en volwassenen die van bouwen en spannende avonturen houden.
Bouw de Iron Skull-duikboot en de onderwaterjet van de Hydra-duiker en vecht een epische strijd uit met de Scuba Iron Man en Scuba Captain America.
De set bevat 4 minifiguren en accessoires.
Bestel vandaag nog en duik in de wereld van Marvel superhelden!

Waar is LEGO Iron Skull duikbootaanval 76048 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 27.9519-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
335
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76048
lego insiders punten icoon
300
punten

Maak je klaar om een duik te nemen in de spannende en gevaarlijke diepzee met de LEGO set 76048 Iron Skull duikbootaanval! Deze set is perfect voor jongeren en volwassenen die graag hun bouwvaardigheden willen testen en spannende avonturen willen beleven met hun favoriete superhelden.

Met deze set kun je een epische slag uitvechten tussen de Scuba Iron Man en de Hydra-duiker, terwijl je ondertussen ook moet oppassen voor de Iron Skull-duikboot. De duikboot beschikt over 4 noppenschieters en een kooi aan een ketting om Scuba Captain America in te vangen. De cockpit kan open en er is zelfs een opbergruimte voor de uitrusting van Iron Skull! Maar geen zorgen, je kunt Scuba Captain America helpen om te ontsnappen uit de kooi en te ontsnappen aan de Hydra-duiker!

De Hydra-duiker heeft een onderwaterjet met 2 harpoenen die hij kan gebruiken om Scuba Iron Man te vangen. Maar met behulp van de aandrijfduwers voor handen en voeten van Scuba Iron Man en Iron Skull, plus zuurstoftanks en zwemvliezen voor Scuba Captain America en Hydra, kunnen onze helden ontsnappen en de dag redden!

De set wordt geleverd met 4 minifiguren: Scuba Iron Man, Scuba Captain America, Iron Skull en een Hydra-duiker, plus accessoires zoals het schild van Scuba Captain America en een stripboek om het avontuur compleet te maken.

Met deze set kun je de Iron Skull-duikboot bouwen, die 9 cm hoog, 23 cm lang en 12 cm breed is, evenals de onderwaterjet van de Hydra-duiker, die 4 cm lang, 4 cm breed en 2 cm hoog is. Deze set zal niet alleen je bouwvaardigheden testen, maar ook je fantasie en creativiteit stimuleren terwijl je je favoriete superhelden redt van de kwaadaardige plannen van Iron Skull en Hydra.

Dus waar wacht je nog op? Bestel de LEGO set 76048 Iron Skull duikbootaanval vandaag nog en duik in de spannende wereld van de diepzee en Marvel superhelden!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:40

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 27.95 (24-05-2023) € 27.95 (24-05-2023) € 27.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76164

Iron Man Hulkbuster versus A.I.M. Agent

foto van lego set76082

Geldautomaat duel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.