Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spider-Man: Web Warriors ultiem brugduel 76057

Met LEGO set 76057 Spider-Man: Web Warriors ultiem brugduel kun je de strijd tussen goed en kwaad beleven.
Bescherm Tante May tegen de kwaadaardige Green Goblin, Kraven the Hunter en Scorpion.
Deze spannende set bevat onder andere een verplaatsbaar wegdek, afkoppelbare kabels en een valluik.
Met 7 minifiguren en accessoire elementen kunnen kinderen van 8-14 jaar hun eigen avonturen creëren.
Bestel nu en ontvang een stripboek bij deze onmisbare aanvulling op jouw LEGO collectie!

Waar is LEGO Spider-Man: Web Warriors ultiem brugduel 76057 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 79.9519-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
1092
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76057
lego insiders punten icoon
825
punten

Beleef de ultieme strijd tussen goed en kwaad met LEGO set 76057 Spider-Man: Web Warriors ultiem brugduel! Help de web-strijders Tante May te beschermen tegen de kwaadaardige Green Goblin met zijn vlammende pompoenbom en zijn Goblin Glider met noppenschieters. Maar pas op, want ook Kraven the Hunter en Scorpion zijn van de partij!

Met deze spannende set vol actie kun je hevige duels naspelen en zelfs je eigen 'ontploffende muur'-effecten creëren. De set bevat onder andere een verplaatsbaar wegdek, afkoppelbare kabels, een valluik, Spider-Man's web-gevangenis en de geheime schuilplaats van Kraven the Hunter. Bovendien kun je op de vlag drukken om een net te lanceren en de boeven in te vangen, of een superheld vanaf de zijkant van de brug in actie laten springen.

Met maar liefst 7 minifiguren, waaronder Spider-Man, Spider-Girl, Scarlet Spider en Tante May, beleef je keer op keer nieuwe avonturen. Voeg daarbij Kraven the Hunter, Scorpion en Green Goblin met zijn Goblin Glider, en je hebt een ware verzameling aan helden en schurken!

Maak gebruik van de katapultfunctie voor de vuilnisbak, verkeerslichten die het verkeer tegenhouden en de pilaren van de brug laten ontploffen, en beweegbare verkeersborden waar de Green Goblin's Goblin Glider doorheen kan vliegen om de strijd nog intenser te maken. Of maak het webdraad of de web-springlading vast aan de deur van Kraven the Hunter's geheime schuilplaats onderaan de pilaar en trek hem weg om de schat te kunnen stelen.

Met accessoire elementen als 2 webwerpers, 2 webtouwen, web-net, Green Goblin's vlammende pompoenbom en vele anderen, kun je je fantasie de vrije loop laten. Combineer deze set met een andere brug-set en bouw een grotere brug om nog meer avonturen te beleven!

De set biedt een passende bouwuitdaging voor kinderen van 8-14 jaar en is maar liefst 33 cm hoog, 13 cm breed en 44 cm diep. De Goblin Glider is ca. 2 cm hoog, 6 cm lang en 9 cm breed. De taxi is ca. 5 cm hoog, 10 cm lang en 3 cm breed en de politie-quad is ca. 3 cm hoog, 5 cm lang en 3 cm breed.

En het beste van alles? Bij deze set ontvang je een stripboek dat nog meer verhalen over je favoriete web-strijders bevat! Bestel nu LEGO set 76057 Spider-Man: Web Warriors ultiem brugduel en beleef urenlang speelplezier met deze onmisbare aanvulling op jouw LEGO collectie!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:40

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 79.95 (25-05-2023) € 79.95 (25-05-2023) € 79.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76048

Iron Skull duikbootaanval

foto van lego set5008315

Visual Dictionary

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.