Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Doctor Strange's Sanctum Sanctorum 76060

De LEGO set 76060 is een geweldige toevoeging aan de collectie van Marvel-fans.
Met de gedetailleerde bouw van het Sanctum Sanctorum en het angstaanjagende portaalbeest biedt deze set een levensechte speelervaring.
Red de gevangen minifiguren uit de tentakels van het beest en organiseer gevechten tussen de verschillende personages.
Bestel nu en voeg deze set toe aan je verzameling!

Waar is LEGO Doctor Strange's Sanctum Sanctorum 76060 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 34.9919-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
358
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
01-08-2016
exit datum icoon
31-07-2017
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
76060
lego insiders punten icoon
300
punten

Stap binnen in de magische wereld van Doctor Strange met de geweldige Sanctum Sanctorum-set! Deze set is perfect voor alle superheldenfans en biedt een mysterieuze speelervaring met de toevoeging van het angstaanjagende portaalbeest. Laat je fantasie de vrije loop en stel je voor dat je samen met Doctor Strange en zijn vrienden de wereld beschermt tegen het kwaad!

De Sanctum Sanctorum is de thuisbasis van Doctor Strange in de wereld van Marvel superhelden, en deze set geeft je de mogelijkheid om zelf een deel van dit indrukwekkende gebouw te bouwen. Maar dat is niet alles, want deze set bevat ook het gevaarlijke portaalbeest! Het beest heeft beweegbare tentakels, ogen en tanden en kan een minifiguur vangen. Durf jij de uitdaging aan om het portaalbeest te verslaan?

Gebruik de levitatie-functiehendels om de Superhelden rond het huis te laten zweven en voer een epische strijd tegen het portaalbeest! Maak de levitatie-cape vast aan Doctor Strange en gebruik zijn vreemde voorwerpen om het beest te verslaan. Met de mystieke krachten van The Ancient One en de hulp van Karl Mordo, ben je onverslaanbaar!

De set bevat drie minifiguren: Doctor Strange, Karl Mordo en The Ancient One. Elk personage heeft zijn eigen unieke wapens en accessoires om de strijd aan te gaan. Karl Mordo heeft bijvoorbeeld zijn quarterstaff en The Ancient One heeft haar magische waaiers met eldritch kalligrafie. Doctor Strange heeft een levitatie-cape en magische kracht-elements met opdruk van eldritch kalligrafie.

De Sanctum Sanctorum-set biedt een passende bouwervaring voor personen van 7-14 jaar en ouder. Het model is ca. 11 cm hoog, 31 cm breed en 18 cm diep en past mooi bij andere LEGO Marvel Super Heroes sets. Met deze set kun je echt een deel van de Marvel-wereld in huis halen!

Kortom, deze Sanctum Sanctorum-set is een geweldige toevoeging aan de LEGO collectie van alle Marvel-fans. De combinatie van de gedetailleerde bouw van het Sanctum Sanctorum en het angstaanjagende portaalbeest zorgt voor een levensechte speelervaring. Organiseer gevechten tussen de verschillende personages, laat ze ronddraaien in de levitatie-effecthendels en red de gevangen minifiguren uit de tentakels van het portaalbeest. Bestel nu deze geweldige Doctor Strange’s Sanctum Sanctorum set en voeg hem toe aan je verzameling!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76193

Het schip van de Guardians

foto van lego set76146

Spider-Man Mecha

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.