Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mighty Micros: Hulk vs Ultron 76066

De Lego set 76066, Mighty Micros: Hulk vs Ultron, laat jou strijden met de legendarische superhelden.
In deze set vind je Hulk en Ultron, elk met een eigen voertuig.
Het gevecht wordt nog hilarischer met extra accessoires zoals Ultrons moersleutel en Hulks kippenboutje.
De voertuigen hebben draaiende wielen en zijn perfect voor jonge superhelden.
De set is eenvoudig op te zetten en geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar oud.
Bestel nu en beleef spannende avonturen met Lego!

Waar is LEGO Mighty Micros: Hulk vs Ultron 76066 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
80
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76066
lego insiders punten icoon
75
punten

Laat de superheld in jou los en strijd mee in jouw eigen hilarische gevecht met de legendarische Lego set 76066 Mighty Micros: Hulk vs Ultron! Deze set bevat twee minifiguren met mini-benen: Hulk en Ultron, elk met een eigen machtig Marvel-achtig voertuig. Hulk heeft grote groene vuisten waarmee hij zijn tegenstanders omver kan blazen. Ultron heeft beweegbare tentakels die hij kan gebruiken om Hulk dwars te zitten. Wie zal er zegevieren in deze legendarische strijd? De keuze is aan jou!

Maar dat is niet alles, want deze set bevat niet alleen het legendarische voertuig van Hulk en Ultron, maar ook ondeugende extraatjes zoals Ultrons moersleutel en Hulks kippenboutje om de strijd nog hilarischer te maken. De voertuigen van beide Marvel helden zijn uitgerust met draaiende wielen zodat ze moeiteloos over de grond kunnen scheuren.

De set is perfect voor jonge superhelden die op zoek zijn naar een dosis actie, spanning en avontuur! Of je nu kind bent of volwassen, er is geen betere manier om je innerlijke held te laten ontwaken en samen te spelen met anderen. De stoere voertuigen zijn gedetailleerd ontworpen en bieden talloze spannende mogelijkheden voor fantasierijke avonturen.

Het persoonlijke gevecht tussen onze twee helden is eenvoudig op te zetten. Het voertuig van Hulk meet 3 cm in hoogte, 5 cm in lengte en 5 cm in breedte. Het voertuig van Ultron meet 6 cm in hoogte, 7 cm in lengte en 9 cm in breedte. Bovendien zijn de Mighty Micros geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar oud.

Kortom, de Lego set 76066 Mighty Micros: Hulk vs Ultron is een absolute must-have voor elke liefhebber van Marvel avonturen en superhelden. Deze set heeft alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan, inclusief uitdagende accessoires, beweegbare onderdelen en twee minifiguren met mini-benen. Bestel nu en speel het ultieme gevecht na, want met Lego kun je alles maken wat je maar wilt!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:40

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76057

Spider-Man: Web Warriors ultiem brugduel

foto van lego set76150

Spiderjet vs. Venom Mecha

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.