Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Tankwagen tegenslag 76067

De LEGO set 76067 biedt een spannend gevecht tussen superhelden zoals Captain America, Hawkeye, Spider-Man en Vision.
Met een tankwagen, een windzak en de coole motor van Hawkeye kunnen kinderen hun eigen avonturen bedenken.
Deze set is geschikt voor kinderen van 6-12 jaar en kan worden gecombineerd met andere LEGO sets voor nog meer speelplezier.
Bestel deze set gemakkelijk online en ontwikkel je fantasie en heldenverhalen!

Waar is LEGO Tankwagen tegenslag 76067 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 34.9919-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
330
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
01-08-2016
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
76067
lego insiders punten icoon
300
punten

Stap in de wereld van superhelden en beleef het ultieme gevecht tussen goed en kwaad met de LEGO set 76067! Laat Captain America en Hawkeye het opnemen tegen Spider-Man en Vision op het vliegveld. Met deze set kun je de spanning en actie van de populaire films en strips zelf ervaren.

Deze set is niet zomaar een set. Het bevat een tankwagen met een afneembare tank en een explodeer-functie, een windzak met explodeer-functie voor de tonnen en de coole motor van Hawkeye. Dit is de perfecte gelegenheid om je fantasie de vrije loop te laten en te bedenken hoe je de vijand kunt verslaan. Met de mogelijkheid om het tandwiel op de tankwagen te draaien en de vlammen omhoog te laten schieten, creëer je een realistisch explosie-effect. Laat Spider-Man snel naar de brandende vrachtwagen springen om het vuur te blussen met behulp van de Super Jumper.

Voel de spanning als je tegen de windzak duwt en de tonnen laat ontploffen en verbaas je vrienden met de geweldige acrobatiek van Hawkeye terwijl hij over de vlammen van de vrachtwagen springt. Met de bijgeleverde minifiguren kun je het gevecht tot leven brengen zoals jij dat wilt en je eigen unieke verhaal creëren. Het pakket wordt geleverd met alle accessoires die nodig zijn om jouw superhelden te laten schitteren, zo heeft Captain America zijn schild, Spider-Man zijn webwerper en Vision zijn cape.

De set is ontworpen voor kinderen tussen de 6-12 jaar, maar ook voor volwassenen die de wereld van LEGO verzamelen en liefhebben. De afmetingen van deze set zijn ca. 7 cm hoog, 25 cm lang en 7 cm breed. De motor is ca. 4 cm hoog, 6 cm lang en 1 cm breed en de windzak is ca. 14 cm hoog, 3 cm breed en 5 cm diep.

Maar dat is nog niet alles, want deze set kan samengevoegd worden met de Super Hero Vliegveldduel-set (productnr. 76051) voor nog meer actie en superheldenplezier. Combineer deze sets en creëer je eigen gigantische strijd.

De LEGO set 76067 is een creatieve en leuke activiteit voor kinderen om hun fantasie te ontwikkelen en hun eigen heldenverhalen te bedenken. Het is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die van verzamelen houden. Deze set is ook SEO-vriendelijk, dus als je op zoek bent naar een bepaalde LEGO set of een toevoeging aan je collectie, dan kun je gemakkelijk de LEGO sets online bestellen.

Dus waar wacht je nog op? Kijk niet verder dan de LEGO set 76067 voor een superheldenervaring die je nooit zult vergeten en blijft inspireren. Voel de actie, beleef het avontuur en word een deel van de fantastische wereld van LEGO superhelden.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76060

Doctor Strange's Sanctum Sanctorum

foto van lego set76073

Mighty Micros: Wolverine vs. Magneto

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.