Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Iron Man: Detroit Steel valt aan 76077

De Lego set 76077 bevat Iron Man en Agent Coulson die de kwaadaardige Justin Hammer moeten bestrijden.
Iron Man is bewapend en kan energiewapens afvuren.
Agent Coulson heeft zijn klassieke auto Lola bij zich.
De set is geschikt voor kinderen van 7 tot 14 jaar en bevat drie minifiguren.
Bouw de set en beleef het ultieme gevecht tussen goed en kwaad.
Bestel nu en ontvang deze set snel bij jou thuis.

Waar is LEGO Iron Man: Detroit Steel valt aan 76077 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 31.9519-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
377
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76077
lego insiders punten icoon
300
punten

Maak je klaar voor een episch gevecht tussen Iron Man en Detroit Steel! Help Iron Man om Agent Coulson te redden uit de handen van de kwaadaardige Justin Hammer. Detroit Steel is verstelbaar en zwaar bewapend met een kettingzaag en zesschots noppenschieter. Maar geen zorgen, Iron Man is klaar om de strijd aan te gaan en heeft energiewapens die hij vast kan maken aan zijn handen en af kan vuren.

Maar dat is niet alles, Agent Coulson heeft zijn klassieke auto Lola meegenomen Het voertuig heeft wegklapbare wielen, waardoor het kan opstijgen en vliegen. Lola heeft ook twee deuren die open kunnen. Samen moeten ze Detroit Steel verslaan en Agent Coulson redden!

De set bevat drie geweldige minifiguren: Iron Man, Agent Coulson en Justin Hammer. Iron Man heeft zijn rode en gouden pantsers, Agent Coulson heeft zijn vuurwapen en Justin Hammer is helemaal klaar om Iron Man en Coulson te verslaan. De Detroit Steel mecha heeft een minifiguur-cockpit, verstelbare benen, armen en handen, twee beweegbare vleugels, en een op de arm gemonteerde kettingzaag en zesschots noppenschieter. Het is een krachtige tegenstander, maar met jouw hulp kunnen Iron Man en Agent Coulson het gevecht winnen.

De set biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen van 7 tot 14 jaar. Dus als je een fan bent van superhelden en avontuur, is dit de perfecte set voor jou! Bouw de set en gebruik je fantasie om het ultieme gevecht tussen goed en kwaad te spelen. Ervaar de spanning van de strijd zoals nooit tevoren en red Agent Coulson van de handen van de slechte Justin Hammer.

De Detroit Steel mecha is ongeveer 14 cm hoog en de auto Lola is ongeveer 4 cm hoog, 14 cm lang en 6 cm breed. De set bevat ook drie doorschijnend-blauwe stuwraketten als accessoire-elementen.

Dus waar wacht je nog op? Bouw deze coole set en red de dag met Iron Man en Agent Coulson! Bestel nu en ontvang deze geweldige set snel bij jou thuis. Veel speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:41

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 31.95 (25-05-2023) € 31.95 (25-05-2023) € 31.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76144

Avengers Hulk helikopterredding

foto van lego set76059

Spider-Man: Doc Ock's tentakel-valstrik

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.