Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Hulk vs. Red Hulk 76078

Met LEGO set 76078 kun je de strijd tussen het groene Hulk-team en de rode Hulks naspelen. Bouw de voertuigen en laat ze tegen elkaar botsen. De set bevat twee minifiguren en twee grote figuren. Geschikt voor kinderen van 7-14 jaar. Bestel nu en beleef de ultieme Hulk-strijd!

Waar is LEGO Hulk vs. Red Hulk 76078 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 54.9519-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
375
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76078
lego insiders punten icoon
525
punten

Met de LEGO set 76078 kun jij de strijd aangaan tussen het groene Hulk-team en de rode Hulks. Bouw de stoere voertuigen op en bots ze tegen elkaar om de bestuurders elkaar in de lucht te laten aanvliegen. Maar pas op, want de dubbelloops noppenschieters en de zesschots noppenschieter op de voertuigen zijn klaar voor de aanval.

De set bevat twee minifiguren en twee grote figuren, namelijk She-Hulk en Red She-Hulk minifiguren plus Hulk en Red Hulk figuren. Het voertuig van het groene Hulk-team is inclusief Hulk-lanceerfunctie, vier grote wielen, beweegbare zesschots noppenschieter, twee radioactieve verpakkingen en een stok met een vlag. Het voertuig van het rode Hulk-team is inclusief Hulk-lanceerfunctie, drie grote wielen en drie dubbelloops noppenschieters.

Laat de voertuigen tegen elkaar botsen zodat de Hulks elkaar in de lucht kunnen aanvliegen! Strijd met de zesschots noppenschieter van het groene voertuig tegen de drie dubbelloops noppenschieters van het rode voertuig. Deze set biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen van 7-14 jaar.

Het voertuig van het groene Hulk-team is ca. 14 cm hoog, 19 cm lang en 11 cm breed. Het voertuig van het rode Hulk-team is ca. 7 cm hoog, 19 cm lang en 14 cm breed. Zet de figuren op hun stoere voertuigen en laat de strijd beginnen!

Ben jij fan van de Marvel superhelden en houd je van bouwen en spelen? Dan is deze LEGO set echt iets voor jou! Met de Hulk vs. Red Hulk set kun jij de avonturen van deze iconische striphelden tot leven brengen.

Maak kennis met She-Hulk en Red She-Hulk, de vrouwelijke tegenhangers van de Hulk. Bouw hun voertuigen op en laat ze los op de rode Hulks. Met de lanceerfunctie schieten ze door de lucht en met de noppenschieters openen ze het vuur. Het wordt een spannende strijd tussen goed en kwaad.

De set is geschikt voor kinderen van 7-14 jaar en biedt een passende bouw- en speelervaring. Maar ook als volwassene kun je genieten van het bouwen en spelen met deze set. Display de figuren en voertuigen in je kamer of laat ze tot leven komen in je eigen verhaal.

Met de LEGO Hulk vs. Red Hulk set zijn de mogelijkheden eindeloos. Bouw je eigen avonturen en verken de wereld van de Marvel superhelden. Bestel nu en ervaar de ultieme strijd tussen het groene Hulk-team en de rode Hulks!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:41

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 54.95 (25-05-2023) € 54.95 (25-05-2023) € 54.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76190

Iron Man: Iron Monger Mayhem

foto van lego set40418

Falcon & Black Widow duoteam

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.