Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ravager-aanval 76079

Bescherm de wereld tegen het kwaad met de LEGO set 76079 Ravager-aanval.
Bouw een M-ship en een bostafereel met een boom en zesschots noppenschieter.
Inclusief drie minifiguren: Rocket, Mantis en Taserface.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en verzamelbaar als onderdeel van de LEGO Marvel Super Heroes collectie.
Bescherm de wereld en koop deze set nu!

Waar is LEGO Ravager-aanval 76079 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 23.9519-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
197
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76079
lego insiders punten icoon
225
punten

Welkom in de avontuurlijke wereld van de Guardians of the Galaxy! Op de mysterieuze bosplaneet is Taserface op oorlogspad en hij komt recht op je af in zijn dodelijke M-ship. Met zijn vier noppenschieters is hij erop gebrand om de boel eens flink op stelten te zetten! Maar geen zorgen, want jij bent erbij om hem tegen te houden.

Met de LEGO set 76079 Ravager-aanval is het aan jou en je heldhaftige vrienden Rocket en Mantis om de aanval van de Ravagers af te slaan. Gebruik de geniale bouwvaardigheden van Rocket en bouw samen met Mantis een zesschots noppenschieter. Ga zitten en klaar om te schieten! Komt Taserface te dichtbij? Verstop je achter de boom die je zelf gebouwd hebt en laat de schietgraagde schurk geen kans!

Deze set is niet alleen superleuk om mee te spelen maar ook heel makkelijk om te bouwen. Binnen no-time heb je je eigen M-ship en bostafereel met een indrukwekkende boom met zesschots noppenschieter gebouwd. De set bevat ook drie minifiguren: Rocket, Mantis en Taserface. Het is tijd om de handen uit de mouwen te steken en te laten zien wat je in huis hebt!

De set bestaat uit een bostafereel met boom en zesschots noppenschieter om zelf te bouwen, plus een M-ship met minifiguur-cockpit en vier noppenschieters. De wapens die je krijgt zijn Taserface's grote geweer en de twee geweren van Rocket. Het M-ship is ca. 5 cm hoog, 11 cm lang en 17 cm breed. De boom is ca. 8 cm hoog, 12 cm breed en 8 cm diep.

Leuk om te weten: met deze set kun je niet alleen spelen, maar ook verzamelen! De set is onderdeel van de LEGO Marvel Super Heroes collectie die bestaat uit sets die gebaseerd zijn op populaire Marvel superhelden zoals Iron Man, Spider-Man en natuurlijk de Guardians of the Galaxy. Verzamel ze allemaal en maak je eigen verhaal!

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en volwassenen die opzoek zijn naar een uitdaging. Koop nu de LEGO set 76079 Ravager-aanval en bescherm de wereld tegen het kwaad!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:41

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 23.95 (25-05-2023) € 23.95 (25-05-2023) € 23.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76088

Thor vs. Hulk: arenagevecht

foto van lego set76215

Black Panther

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.