Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ayesha's wraak 76080

De LEGO set 76080 is een Guardians of the Galaxy set met Ayesha's Golden Drone ruimteschip en Yondu's Laser Drill ruimteschip.
De set bevat drie minifiguren en Groot in een Ravager-outfit.
Bouw de schepen, speel een episch duel na en beleef je eigen ruimteavontuur.
Geschikt voor jongeren vanaf 7 jaar.
Bestel vandaag nog en begin aan jouw eigen ruimteavontuur!

Waar is LEGO Ayesha's wraak 76080 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 31.9519-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
323
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76080
lego insiders punten icoon
300
punten

Met deze Guardians of the Galaxy Lego set kun je een kosmisch duel organiseren en je eigen ruimteavonturen beleven! De set bevat Ayesha's Golden Drone ruimteschip met twee noppenschieters, en Yondu's Laser Drill ruimteschip met een raket met veermechanisme. Beide schepen hebben een minifiguur-cockpit die open kan schuiven en zijpanelen die open kunnen. Maar dat is nog niet alles, want de set wordt geleverd met maar liefst drie minifiguren en een figuur van Groot in een Ravager-outfit!

Deze Lego set is de perfecte uitdaging voor jongeren en volwassenen die houden van actie en avontuur. Bouw de schepen en maak je klaar voor een episch duel. Je kunt de Golden Drone uitklappen om over te schakelen naar gevechtsmodus en vervolgens de noppenschieters afvuren op Yondu's Laser Drill. Met de raket met veermechanisme van de Laser Drill kun je terugschieten. Het klif-fragment met explosie-functie voegt extra spanning en sensatie toe aan je ruimteavontuur.

De set bevat niet alleen coole schepen en een klif-fragment, maar ook een aantal accessoire-elementen en wapens. Star-Lord heeft twee blasters en een jetpack, terwijl Yondu zijn gouden pijl gebruikt om te vechten. Ayesha heeft een afstandsbediening voor de Golden Drone en er zijn zelfs accessoire-elementen zoals een moersleutel, een Annulax-batterij en een brandblusser.

Met een hoogte van 9 cm, een lengte van 16 cm en een breedte van 6 cm is de Laser Drill ruimteschip perfect om mee te spelen en te verzamelen. Ayesha's Golden Drone is ongeveer 5 cm hoog, 7 cm lang, en 8 cm breed, terwijl het klif-fragment een breedte van 6 cm, een diepte van 6 cm en een hoogte van 2 cm heeft.

Deze set is geschikt voor jongeren vanaf 7 jaar en is een geweldig cadeau voor alle Guardians of the Galaxy-fans. Het bouwen van de schepen is een uitdagende en leuke activiteit, en het spelen met de set brengt het hele universum van Guardians of the Galaxy tot leven!

Bestel de Lego set 76080 Ayesha's wraak vandaag nog en begin aan jouw eigen ruimteavontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:41

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 31.95 (25-05-2023) € 31.95 (25-05-2023) € 31.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76114

Spider-Man's spidercrawler

foto van lego set76134

Spider-Man: Doc Ock diamantroof

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.