Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De Milano vs. de Abilisk 76081

Stap aan boord van de Milano en vecht tegen het Abilisk-monster in LEGO set 76081.
De set bevat het ruimteschip de Milano met noppenschieters en beweegbare vleugels, en het angstaanjagende Abilisk-monster met tentakels en een muil.
Je krijgt ook vier minifiguren en accessoires.
Perfect voor urenlang rollenspelplezier!

Waar is LEGO De Milano vs. de Abilisk 76081 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 42.9519-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
460
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76081
lego insiders punten icoon
412
punten

Stap aan boord van de Milano met Star-Lord en zijn team van bijzondere bondgenoten, en ga de strijd aan met het angstaanjagende Abilisk-monster! Want met de LEGO set 76081 De Milano vs. de Abilisk beleef je de meest spannende ruimteavonturen die je je maar kunt voorstellen.

Deze set bevat het ruimteschip de Milano, compleet met twee noppenschieters, bommenwerpfunctie, beweegbare vleugels en een cockpit die open kan met ruimte voor vier minifiguren. En je krijgt ook nog eens het Abilisk-monster, met beweegbare tentakels en een vervaarlijke muil die open en dicht kan. Hiermee beleef je urenlang rollenspelplezier!

Als je deze fantastische set in huis haalt, krijg je ook vier minifiguren: Star-Lord, Gamora, Nebula en Drax. En als klap op de vuurpijl krijg je ook nog een figuur van Groot!

De Milano en het monster de Abilisk zijn zorgvuldig ontworpen en gedetailleerd uitgewerkt, om ervoor te zorgen dat je je helemaal kunt onderdompelen in de wereld van Guardians of the Galaxy. De Milano heeft beweegbare vleugels en een cockpit die open kan met plaats voor vier minifiguren plus de Groot-figuur. De noppenschieters en de dubbele bommenwerpfunctie maken het geheel compleet.

En dan hebben we nog het Abilisk-monster. Met zijn beweegbare tentakels en vervaarlijke muil is dit een tegenstander waar je niet zomaar overheen walst. Gelukkig heeft Star-Lord zijn jetpack om rakelings langs de Abilisk te vliegen en de Annulax-batterijen te stelen. Spannend!

Je kunt je minifiguren vastzetten aan de tentakels van de Abilisk en aan de hendel draaien om ze te laten bewegen. Dat zorgt voor nog meer speelplezier en avontuur.

Deze set is bovendien voorzien van allerlei extra's: Star-Lords twee blasters, Gamora's zwaard en de twee dolken van Drax zijn slechts het topje van de ijsberg. Er zijn ook accessoire-elementen als twee Annulax-batterijen, Nebula's handboeien en de boombox-luidspreker van Groot. Zo zijn er ontelbaar veel mogelijkheden om je eigen verhaal te bedenken en te spelen.

De Milano is ca. 8 cm hoog, 19 cm lang en 37 cm breed, terwijl het Abilisk-monster ca. 7 cm hoog, 8 cm breed en 20 cm diep is. Dat maakt deze set perfect om in je eigen kamer te spelen, maar ook om mee te nemen naar vrienden of familie voor nog meer avontuur.

Dus waar wacht je nog op? Ga de strijd aan met het Abilisk-monster en red het universum met deze fantastische set van LEGO!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:42

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 42.95 (25-05-2023) € 42.95 (25-05-2023) € 42.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76038

Aanval op de Avengers toren

foto van lego set76260

Black Widow & Captain America motoren

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.