Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Geldautomaat duel 76082

Kom in actie met Spider-Man in de LEGO Marvel Super Heroes Geldautomaat Duel set.
Spider-Man moet de gemaskerde bankrovers tegenhouden voordat ze toeslaan.
Het bankgebouw kan worden geopend en bevat verschillende functies, zoals een 'explosie'-raam en een geldautomaat met 'ontplof'-functie.
Inclusief 3 minifiguren.
Bestel vandaag nog en ontvang gratis verzending en korting.
Bouw je eigen Marvel avontuur! LEGO - voor eindeloos plezier.

Waar is LEGO Geldautomaat duel 76082 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 23.9519-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
185
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76082
lego insiders punten icoon
225
punten

Kom in actie met Spider-Man en stop de gemaskerde bankrovers met de LEGO Marvel Super Heroes Geldautomaat Duel set! Dit avontuurlijke bouwpakket zorgt voor een spannend gevecht tussen Spider-Man en de bankrovers die klaar staan om toe te slaan. Het bankgebouw kan worden geopend, zodat je erin kunt spelen en bevat een raam met een 'explosie'-functie, een uitneembare geldautomaat en een geldautomaat met een 'ontplof'-functie die de LEGO geld-elementen in het rond laat vliegen.

De twee bankrovers zijn bewapend met een zwaar kaliber noppenschieter en een geweer met hybrid-tech ketting om de losse geldautomaat weg te slepen, plus een ontsnappingsmotor. Maar met de energiewapens van Spider-Man kan hij de boeven onder vuur nemen en ze stoppen! Inclusief 3 minifiguren: Spider-Man en twee gemaskerde bankrovers.

Het bankgebouw is 9 cm hoog, 9 cm breed en 9 cm diep, en ca. 9 cm hoog, 19 cm breed en 4 cm diep als het wordt opengeklapt. Naast het bankgebouw bevat de set een ontsnappingsmotor waar een minifiguur op kan zitten en het noppenschietende, zware hybrid-tech wapen van de rovers om zelf te bouwen.

Bevestig de energiewapens van Spider-Man aan zijn handen en druk ze naar binnen om ze af te vuren! De bankrovers hebben masker-opdrukken van de Hulk en Captain America, wat de strijd nog leuker maakt voor jong en oud.

Voel de ruige actie van de Marvel wereld met dit coole bouwpakket en creëer een onvergetelijk avontuur. Bouw alles zelf en laat je fantasie de vrije loop gaan in het Marvel universum.

Bestel de LEGO Marvel Super Heroes Geldautomaat Duel set vandaag nog en beleef een spannend gevecht tussen Spider-Man en de gemaskerde bankrovers! Bestel vandaag nog en ontvang gratis verzending en een mooie korting op jouw volgende aankoop.

LEGO - voor eindeloos creatief plezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:42

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 23.95 (24-05-2023) € 23.95 (24-05-2023) € 23.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76128

Molten Man duel

foto van lego set76260

Black Widow & Captain America motoren

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.