Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Thor vs. Hulk: arenagevecht 76088

Met LEGO set 76088 Thor vs.
Hulk: Arenagevecht breng je jouw favoriete Marvel-personages tot leven in een spectaculaire arena.
De set bevat een stadion-arena met coole functies en accessoires, 4 minifiguren en een grote Hulk figuur.
Bestel nu en beleef eindeloos speelplezier met deze kleurrijke speelstenen!

Waar is LEGO Thor vs. Hulk: arenagevecht 76088 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 56.9519-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
492
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76088
lego insiders punten icoon
525
punten

Op zoek naar spannend speelgoed dat je fantasie prikkelt en je uitdaagt om de nodige actie-avonturen te beleven? Kies dan voor de LEGO set 76088 Thor vs. Hulk: Arenagevecht! Deze fenomenale LEGO Marvel Super Heroes set laat jouw favoriete Marvel-personages tot leven komen in een ongelofelijk arena-speelveld. Hierbij nemen Thor en Hulk het tegen elkaar op en strijden ze om de Grandmaster van de troon te stoten. Dit belooft hilarische momenten, een flinke dosis actie en heel veel LEGO-plezier!

Met deze deze onvergetelijke LEGO speeldoos haal je een hele stadion-arena in huis waar Thor en Hulk hun beste moves kunnen laten zien. De set bevat een schuifpoort, een geheim wapenrek, 2 omvallende zuilen, een muur met ombeuk-functie en een gevangeniscel die open kan. Kortom: alles wat je nodig hebt voor een complete arena-ervaring! Daarnaast kun je als extra bonus Thors super jumper-functie gebruiken om de Grandmaster van zijn troon te stoten en Loki uit zijn stoel te slaan.

De set wordt geleverd met maar liefst 4 minifiguren en een grote Hulk figuur. Elk figuur heeft z'n eigen wapens en accessoires voor intens actiespel. Zo krijgt Thor twee zwaarden, de wachter krijgt een staf en de Hulk krijgt een bijl en hamer. Daarnaast krijg je bij de set onder andere de helm van Thor (nieuw in juni 2017), een super jumper en een zwaardhouder. Alle 4 de bijgeleverde minifiguren zijn ook nog eens nieuw in juni 2017. De Hulk figuur is ca. 7 cm hoog. De arena (in geopende stand) is ca. 19 cm hoog, 39 cm breed en 7 cm diep.

Met de LEGO set 76088 Thor vs. Hulk: Arenagevecht beleef je gegarandeerd urenlang speelplezier! Ga jij de strijd aan met je vrienden en speel je epische tekens na of bedenk je compleet nieuwe Marvel scènes? Voor de echte Marvel-liefhebbers onder ons is deze set de ideale aanvulling op elk LEGO-arsenaal. De kleurrijke speelstenen bieden oneindig veel plezier en een eindeloze stroom aan fantasiemogelijkheden. Durf jij de uitdaging aan? Aan de slag!

Bestel jouw set vandaag nog op onze website en laat jouw favoriete Marvel figuren tot leven komen in jouw eigen LEGO arena-speelveld en beleef de leukste Marvel-avonturen vanuit jouw eigen stoel! Gegarandeerd eindeloos vermaak voor jong en oud.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:42

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 56.95 (24-05-2023) € 56.95 (24-05-2023) € 56.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76073

Mighty Micros: Wolverine vs. Magneto

foto van lego set40418

Falcon & Black Widow duoteam

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.