Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mighty Micros: Scarlet Spider vs. Sandman 76089

Maak je klaar voor het epische duel tussen Scarlet Spider en Sandman in de LEGO Marvel Super Heroes Mighty Micros set 76089.
Met de Spider Jet en Sand Loader kunnen kinderen hun eigen avonturen bedenken en spannende gevechten naspelen.
Verzamel alle Mighty Micros sets en beleef eindeloos veel avonturen met je favoriete superhelden! Bestel vandaag nog en stimuleer de creativiteit en verbeelding van je kind.

Waar is LEGO Mighty Micros: Scarlet Spider vs. Sandman 76089 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 7.9519-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
89
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76089
lego insiders punten icoon
75
punten

Stap rechtstreeks in het heetst van de strijd met de LEGO® Marvel Super Heroes Mighty Micros: Scarlet Spider vs. Sandman set! Je kan nu zelf de held van de dag zijn terwijl je een episch duel speelt tussen Scarlet Spider en zijn aartsvijand, Sandman!

Scarlet Spider zit achter zijn bedieningspaneel in zijn Spider Jet, klaar om de lucht in te gaan en zijn tegenstander te verslaan. Sandman zit achter het stuur van zijn Sand Loader, vastbesloten om over zijn vijand heen te ploegen en zijn ultieme overwinning te behalen.

Beide superhelden zijn voorzien van hun eigen unieke wapens om hun spel nog leuker en realistischer te maken. Scarlet Spider heeft een schepelement en Sandman heeft een zandhamer om mee aan te vallen en te verdedigen. Wie zal er uiteindelijk zegevieren in dit machtige duel?

Deze set bevat niet alleen een Spider Jet en Sand Loader, maar ook twee minifiguren met minibenen, Scarlet Spider en Sandman. Hierdoor kan je het gevecht tot in detail naspelen en een uniek avontuur bedenken dat alleen jij kan beleven.

De LEGO® Marvel Super Heroes Mighty Micros: Scarlet Spider vs. Sandman set is een geweldig cadeau voor kinderen van 5-12 jaar oud die dol zijn op alles wat met superhelden te maken heeft. Met dit speelgoed kunnen ze hun eigen avonturen bedenken, waarbij ze hun fantasie de vrije loop kunnen laten en zelf bepalen hoe het verhaal zal verlopen.

Daag jezelf en je vrienden uit en verzamel alle Mighty Micros sets! Er zijn nog veel meer sets beschikbaar, waaronder Mighty Micros: Star-Lord vs. Nebula (productnr. 76090) en Mighty Micros: Thor vs. Loki (productnr. 76091). Verzamel ze allemaal en beleef eindeloos veel spannende avonturen met je favoriete superhelden!

De Spider Jet en Sand Loader zijn elk ongeveer 4 cm hoog, 5 cm lang en 4 cm breed. Dit maakt ze de perfecte maat voor kleine handen om mee te spelen en te verkennen. Deze set is een geweldige aanvulling op de collectie van jouw liefhebber van superhelden en perfect voor de ultieme Marvel-fans.

De LEGO® Marvel Super Heroes Mighty Micros: Scarlet Spider vs. Sandman set is een geweldige manier om de creativiteit van je kind te stimuleren en hun verbeelding te voeden. Bestel vandaag nog en laat het gevecht beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:42

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 7.95 (25-05-2023) € 7.95 (25-05-2023) € 7.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76203

Iron Man mechapantser

foto van lego set76255

Het schip van de nieuwe Guardians

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.