Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mighty Micros: Thor vs. Loki 76091

De LEGO set 76091 bevat de personages Thor en Loki in verkleinde vorm, samen met hun stoere voertuigen.
Kinderen kunnen met deze set de epische avonturen van de Marvel-superhelden nabootsen.
De set kan worden gecombineerd met andere Mighty Micros sets voor nog meer speelplezier.
Beide voertuigen zijn goed gebouwd en gemakkelijk in elkaar te zetten.
Deze set is ideaal voor kinderen en Marvel-fans van alle leeftijden.
Geef jezelf of iemand anders dit spannende cadeau en beleef heldhaftige avonturen!

Waar is LEGO Mighty Micros: Thor vs. Loki 76091 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 7.9519-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
79
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76091
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben jij klaar voor een familieconfrontatie met de LEGO® Marvel Super Heroes Mighty Micros: Thor vs. Loki set? Deze set bevat de iconische personages Thor en Loki, beiden in verkleinde vorm met minibenen, en hun stoere voertuigen: Thors Mighty Micros auto met verstelbare vleugelelementen en Loki's Mighty Micros auto met vikinghoornelementen.

Loki is bewapend met zijn scepter en Thor heeft zijn beroemde Mjölnir hamer om het rollenspel nog intenser te maken. Met deze set kunnen kinderen de epische avonturen van de Marvel-superhelden nabootsen en zelf bedenken.

Kinderen van 5-12 jaar zullen dol zijn op het speelplezier dat deze set biedt. Bovendien kunnen ze deze set combineren met andere Mighty Micros sets zoals Scarlet Spider vs. Sandman (productnr. 76089) en Star-Lord vs. Nebula (productnr. 76090) voor nog meer speelplezier.

De auto van Thor is ongeveer 4cm hoog, 6cm lang en 6cm breed. De auto van Loki is ongeveer 5cm hoog, 6cm lang en 4cm breed. Beide voertuigen zijn uitstekend gebouwd. Kinderen kunnen ze zonder probleem in elkaar zetten en ook gemakkelijk uit elkaar halen. De voertuigen zijn gebouwd in de typische Mighty Micros stijl, met levendige kleuren en opvallende details.

Deze leuke superheldenspeelgoedset is niet alleen geweldig voor kinderen, maar ook voor Marvel-fans van alle leeftijden. Het is een perfect cadeau voor iedereen die op zoek is naar een leuke en creatieve manier om zich te vermaken. Het is ook geweldig voor verzamelaars die hun collectie willen uitbreiden met deze Mighty Micros set.

Dus waar wacht je nog op? Geef jezelf of iemand anders deze fantastische LEGO® Marvel Super Heroes Mighty Micros: Thor vs. Loki set cadeau en beleef een spannende tijd vol heldhaftige avonturen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:42

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 7.95 (25-05-2023) € 7.95 (25-05-2023) € 7.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76204

Black Panther mechapantser

foto van lego set76059

Spider-Man: Doc Ock's tentakel-valstrik

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.