Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Neushoornstrijd bij de mijn 76099

Stap in de actie met Black Panther en Okoye in hun gevecht tegen Killmonger in LEGO set 76099.
Deze set heeft een verstelbare neushoorn, rails met een rijdend karretje en 3 minifiguren.
Met noppenschieters en een kiepfunctie biedt deze set urenlang speelplezier voor alle leeftijden.
Voeg deze must-have toe aan je LEGO-collectie en word een deel van de strijd om Wakanda te beschermen!

Waar is LEGO Neushoornstrijd bij de mijn 76099 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 22.9519-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
229
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76099
lego insiders punten icoon
225
punten

Stap in de actie met Black Panther en Okoye in hun epische gevecht tegen superschurk Killmonger in de LEGO set 76099 - Neushoornstrijd bij de mijn! Deze set is gebaseerd op de Marvel Super Heroes film Black Panther en is perfect voor fans van alle leeftijden. Met de verstelbare neushoornfiguur en rails met een rijdend karretje wordt de strijd nog intenser. Kiep het karretje om of laat het vibranium over de grond rollen door de explosiefunctie van de rails te activeren. En dat is nog niet alles, want deze dynamische set bevat ook nog eens 3 minifiguren: Black Panther, Okoye en Killmonger.

De neushoorn is voorzien van noppenschieters en hoornelementen, en heeft een zitplaats voor een minifiguur. Met verstelbare kop en poten is deze neushoornfiguur de perfecte partner voor Black Panther en Okoye in hun strijd tegen de kwaadaardige Killmonger. Het mijnkarretje is uitgerust met een kiepfunctie en doorschijnend-blauwe vibraniumelementen, wat het nog realistischer maakt. De set bevat ook Okoye's speer, die ze kan gebruiken in haar gevecht tegen Killmonger.

Met deze set kun je spannende momenten uit de Marvel Super Heroes film Black Panther en fantastische gevechten naspelen met je vrienden en familie. De Neushoornstrijd bij de mijn set is geschikt voor zowel jongeren als volwassenen. Of je nu een fan bent van de film, van superhelden of gewoon van bouwen met LEGO, deze set is een geweldige aanvulling op je collectie.

De neushoorn is ongeveer 8 centimeter hoog, 15 centimeter lang en 6 centimeter breed. Het mijnkarretje is ongeveer 4 centimeter hoog, 9 centimeter lang en 3 centimeter breed. De rails zijn ongeveer 3 centimeter hoog, 4 centimeter breed en 18 centimeter diep. Met deze uitgebreide afmetingen en de vele functies is de Neushoornstrijd bij de mijn een geweldige toevoeging aan je LEGO-collectie.

Kortom, de LEGO set 76099 - Neushoornstrijd bij de mijn is een must-have voor fans van de Marvel Super Heroes film Black Panther en iedereen die houdt van actievol speelgoed. Bestel deze set vandaag nog en word lid van de strijd om Wakanda te beschermen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:42

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 22.95 (25-05-2023) € 22.95 (25-05-2023) € 22.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76153

Avengers Helicarrier

foto van lego set76073

Mighty Micros: Wolverine vs. Magneto

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.