Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Koninklijke klauwvechteraanval 76100

Maak nu de ultieme strijd tussen goed en kwaad mee met LEGO set 76100 Koninklijke Klauwvechteraanval! Sluit je aan bij Black Panther en Nakia tegen de superschurken Killmonger en Ulysses Klaue.
Bouw het indrukwekkende voertuig met noppenschieters en een gevangenisgedeelte.
Deze set bevat 4 geweldige minifiguren met wapens.
Koop deze set vandaag nog en creëer je eigen avonturen in de wereld van Marvel Super Heroes!

Waar is LEGO Koninklijke klauwvechteraanval 76100 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 31.9519-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
358
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76100
lego insiders punten icoon
300
punten

Doe mee aan de ultieme strijd tussen goed en kwaad met de nieuwe LEGO set 76100 Koninklijke Klauwvechteraanval! Sluit je aan bij Black Panther en Nakia terwijl ze de wrede superschurken Killmonger en Ulysses Klaue confronteren. Kun jij ze helpen de strijd te winnen?

De Koninklijke Klauwvechter is een indrukwekkend voertuig met een open cockpit waar een minifiguur in past en is uitgerust met 2 noppenschieters en een gevangenisgedeelte om een minifiguur in vast te zetten. Deze coole set bevat ook 4 geweldige minifiguren met wapens.

De set bevat Black Panther, Nakia, Killmonger en Ulysses Klaue. Je kunt hun bewegingen en vechttechnieken naspelen en hun superkrachten ontdekken. Nakia is uitgerust met 2 schietschijven, Killmonger heeft een knipraketlanceerder en Ulysses Klaue's supersonische robothand is ook inbegrepen. Killmongers maskerelement is ook in deze set aanwezig.

De Koninklijke Klauwvechter is ca. 7 cm hoog, 21 cm lang en 16 cm breed en ziet er opvallend uit met zijn eeuwenoude, maskervormige design. Met deze set kun je spannende momenten uit de Marvel Super Heroes film Black Panther naspelen en je eigen avonturen bedenken.

De LEGO® Marvel Super Heroes set 76100 Koninklijke Klauwvechteraanval is een geweldig cadeau voor elke Marvel-fan! Geniet van urenlang speelplezier terwijl je je creativiteit en fantasie de vrije loop laat. Het is een geweldige manier om je eigen superheldenavonturen te creëren, of om te binnen in de filmwereld van Black Panther.

Koop deze LEGO set vandaag nog en ontdek de heldhaftige wereld van Marvel Super Heroes! Wees de held van je eigen strijd tussen goed en kwaad en laat je fantasie de vrije loop.

Als je op zoek bent naar een geweldig cadeau voor een vriend of familielid, bekijk dan onze LEGO Marvel Super Heroes sets en vind het perfecte cadeau voor elke fan van deze iconische superhelden. Bestel vandaag nog en vlieg de actie tegemoet met LEGO!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:42

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 31.95 (25-05-2023) € 31.95 (25-05-2023) € 31.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76146

Spider-Man Mecha

foto van lego set76281

X-Men X-Jet

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.