Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Thor's wapenzoektocht 76102

De LEGO set 76102 is de perfecte mix van spanning, technologie en actie voor elke fan van de Marvel-films.
Beleef avonturen met de superhelden Thor, Rocket en Groot terwijl ze op zoek gaan naar wapens.
De set bevat een ontsnappingscapsule, een ruimtestation, minifiguren en diverse accessoires.
Met deze set kunnen kinderen hun eigen Avengers-verhalen bedenken en de strijd aangaan tegen het kwaad.
De set is geschikt voor LEGO bouwers vanaf 7 jaar.
Koop nu en beleef spectaculaire avonturen met Thor, Rocket en Groot!

Waar is LEGO Thor's wapenzoektocht 76102 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 19.9519-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
223
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76102
lego insiders punten icoon
225
punten

Beleef een avontuur met de beroemde superhelden Thor, Rocket en Groot met de LEGO® Marvel Super Heroes 76102 Thor's wapenzoektocht set. Deze set bevat de perfecte mix van spanning, technologie en actie om elke fan van de Marvel-films te vermaken.

De set biedt uren lang plezier met een ontsnappingscapsule met cockpit voor drie minifiguren en twee noppenschieters. Ook is er een ruimtestation dat voorzien is van een kosmische energiebron met wapen en functies, het Infinity Stone-element met een staander, en 10 Power Burst-elementen.

Met de drie meegeleverde minifiguren – Thor, Rocket en Groot - kun je je eigen Avengers-verhalen bedenken en de strijd aangaan tegen het kwaad! De ontsnappingscapsule heeft ook een afneembaar dak, zodat je de 3 minifiguren erin kunt zetten. Daarnaast kan je aan de voor- en achterkant de ruiten van de cockpit openmaken, om ze in de capsule te plaatsen.

Daarnaast heeft het ruimtestation een kosmische energiebron, 2 energiespoelen, een wapenonthulfunctie en het Infinity Stone-element met een bijbehorende staander. En op de koop toe bevat de set ook nog eens Rocket’s geweer en Groots extra lange liaanarm!

Geef jouw creaties en bouwwerken ook een extra touch met de tien doorschijnend-blauwe Power Burst-elementen die in de set bijgeleverd worden. Wees creatief en verander je bouwwerken en minifiguren telkens opnieuw!

De ontsnappingscapsule kan zelfs worden aangesloten op het schip van de Guardians uit de set 76107 Thanos: het ultieme duel. Je kunt nu dus nog meer actie en spanning beleven door de beide sets te combineren.

Met de LEGO® Marvel Super Heroes 76102 Thor's wapenzoektocht set, kan je scènes uit de film Marvel Super Heroes Avengers: Infinity War naspelen. De ontsnappingscapsule is ongeveer 7 cm hoog, 13 cm lang en 11 cm breed, terwijl het ruimtestation ongeveer 5 cm hoog, 7 cm breed en 8 cm diep is.

Deze set is geschikt voor alle fans van de Marvel superhelden en LEGO bouwers vanaf 7 jaar. Met deze set heb je gegarandeerd eindeloos veel plezier terwijl je op avontuur gaat in de Marvel-wereld en de strijd voor gerechtigheid aangaat.

Koop vandaag nog de spectaculaire LEGO® Marvel Super Heroes 76102 Thor's wapenzoektocht set en beleef samen met Thor, Rocket en Groot de meest spectaculaire avonturen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:42

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.95 (25-05-2023) € 19.95 (25-05-2023) € 19.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76083

Pas op voor Vulture

foto van lego set76260

Black Widow & Captain America motoren

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.