Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sanctum Sanctorum duel 76108

Met LEGO set 76108 Sanctum Sanctorum Duel kun je spannende gevechten tussen Marvel's helden en superschurken bouwen en naspelen.
Bouw een opvouwbaar gebouw in New York City met het Sanctum Sanctorum van Doctor Strange, een pizzeria en het appartement van Peter Parker.
De set bevat vier minifiguren en verschillende aanpassingsmogelijkheden.
Bestel nu en beleef urenlang bouw- en speelplezier met deze gave LEGO set.

Waar is LEGO Sanctum Sanctorum duel 76108 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 89.9519-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
1004
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76108
lego insiders punten icoon
825
punten

Ben jij klaar voor een episch gevecht tussen de helden en superschurken van Marvel? Dan is LEGO set 76108 Sanctum Sanctorum Duel iets voor jou! Dit actievolle bouwpakket laat jou spannende gevechten tussen Iron Spider-Man, Iron Man en Doctor Strange en hun vijanden bouwen en naspelen.

Je bouwt een opvouwbaar gebouw met drie verdiepingen in New York City, met daarin het Sanctum Sanctorum van Doctor Strange. Deze unieke locatie heeft een functie om een stuk van de muur weg te blazen en een verborgen Infinity Stone element. Maar dat is niet alles - ook een pizzeria en het appartement van Peter Parker worden gebouwd, beide met een functie om de ramen te doen exploderen. Op het dak vind je een functie om een minifiguur weg te slingeren en een watertoren met minifiguurtakelfunctie voor Iron Spider-Man.

De set bevat maar liefst vier minifiguren - Iron Spider-Man, Iron Man, Doctor Strange en Ebony Maw - plus een grote figuur van Cull Obsidian en twintig Power Burst elementen om je bouwwerken en minifiguren naar wens aan te passen. Bouw het model op verschillende manieren - vouw het gebouw dicht of open en maak de straathoek op een andere plek vast.

Met deze set kun jij het gevecht tussen de Avengers en hun vijanden op jouw manier naspele. Zal jij de helden laten winnen of krijgen de superschurken de overhand? Alles is mogelijk met dit gave LEGO bouwpakket.

En kom op, wie wil er nu niet zijn eigen New York City creëren en de machtige helden en schurken van Marvel laten strijden in deze iconische setting? Bestel nu LEGO set 76108 Sanctum Sanctorum Duel en beleef urenlang bouw- en speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:42

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 89.95 (25-05-2023) € 89.95 (25-05-2023) € 89.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76208

Het Geitenschip

foto van lego set76141

Thanos Mecha

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.