Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Onderzoekers van het Quantum rijk 76109

Stap in het Quantum voertuig van Ant-Man en The Wasp in LEGO set 76109 Onderzoekers van het Quantum rijk.
Bestrijd de mysterieuze Ghost met het krimgeweer en energiewapens.
Met opvallende insectenarmen en verstelbare motoren.
Bevat 3 minifiguren en een goudkleurig trofee-element.
Geschikt voor alle leeftijden.

Waar is LEGO Onderzoekers van het Quantum rijk 76109 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
200
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76109
lego insiders punten icoon
225
punten

Stap in het Quantum voertuig van Ant-Man en The Wasp en laat je meevoeren in een bloedstollend avontuur tegen de mysterieuze Ghost in de LEGO® Marvel Super Heroes set 76109 Onderzoekers van het Quantum rijk!

Het Quantum voertuig is uitgerust met een minifiguurcockpit die opent als een insectenoog en heeft verstelbare insectenarmen, noppenschieters en verstelbare motoren die het voertuig kunnen lanceren, zweven en laten vliegen. De set bevat drie minifiguren van Ant-Man, The Wasp en Ghost en een goudkleurig trofee-element.

Laat je fantasie de vrije loop en stel je favoriete scènes uit de Marvel Super Heroes film Ant-Man and the Wasp na. Het Quantum voertuig met zijn opvallende insectenarmen is niet alleen een krachtige machine, maar ook een opvallende verschijning die je virtueel overal mee naartoe kunt nemen.

Met het krimpgeweer van Ant-Man en de twee energiewapens van Ghost ben je verzekerd van een imposant arsenaal aan wapens in een poging om de kwaadaardige Ghost te verslaan. De set bevat ook de vleugels van The Wasp om haar in staat te stellen op spectaculaire wijze uit het Quantum voertuig te springen.

De minifiguur van Ghost is nieuw in de LEGO® Marvel Super Heroes serie en zal zeker een geliefd personage worden voor fans van Ant-Man and the Wasp.

Deze LEGO® set is zorgvuldig ontworpen om fans van alle leeftijden uit te dagen en te inspireren. Het Quantum voertuig is ongeveer 7 cm hoog, 15 cm lang en 9 cm breed.

Het avontuur wacht op je! Stap in en maak je klaar voor een bloedstollende ervaring met deze LEGO® Marvel Super Heroes set 76109 Onderzoekers van het Quantum rijk.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:42

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10893

Spider-Man vs. Electro

foto van lego set76076

Captain America jet-achtervolging

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.