Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spider-Man bike reddingsactie 76113

De LEGO set 76113 is de Spider-Man bike reddingsactie, inclusief Spider-Man, Miles Morales en Carnage minifiguren.
Bouw de Spider-Man bike met techspinnenschieter en spinnenwebpistool, en een explosieve generator.
Met nieuwe spinnenwebelementen voor creatieve aanpassingen.
Deze set biedt urenlang speelplezier voor kinderen en volwassenen.
De Spider-Man bike en generator zijn compact en draagbaar.
Begin nu met bouwen en red de helden!

Waar is LEGO Spider-Man bike reddingsactie 76113 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 24.9519-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
235
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76113
lego insiders punten icoon
225
punten

Beleef een spannende avontuurlijke rit door de drukke straten van New York City en help Spider-Man en Miles Morales om de boosaardige Carnage tegen te houden voordat hij de generator opblaast! Verzamel je vrienden en begin vandaag nog met het bouwen van de LEGO® Marvel Spider-Man 76113 Spider-Man bike reddingsactie.

Dit legendarische bouwspeelgoed is gevuld met actie, inclusief de Spider-Man bike met techspinnenschieter en spinnenwebpistool (kan niet echt schieten), plus een bouwbare generator met een echte ‘explodeerfunctie’, waardoor je uren vol plezier en spanning kunt beleven aan het bouwen én spelen. Bovendien is deze set inclusief 3 LEGO® minifiguren die nieuw zijn vanaf december 2018: Spider-Man, Miles Morales en Carnage.

De Spider-Man bike heeft een stoere cockpit met ruimte voor een minifiguur, een verstelbaar stuur, grote wielen, een techspinnenschieter en een spinnenwebpistool (kan niet echt schieten) met een bevestigingspunt voor spinnenwebelementen. Dat betekent dat je speelplezier keer op keer kan worden aangepast en verbeterd, waardoor elke rit op de Spider-Man bike weer verrassend en uniek is.

De bouwbare generator heeft een echte ‘explodeerfunctie’, energiecelelementen en bevestigingspunten voor spinnenwebelementen. Wanneer je de ‘explodeerfunctie’ activeert, schieten de energiecelelementen alle kanten op. Klinkt cool, toch? Maar dat is nog niet alles. Deze LEGO® Marvel Spider-Man speelgoedbouwset bevat 9 spinnenwebelementen die nieuw zijn vanaf december 2018 en waarmee je je bouwwerken, minifiguren en wapens aan je eigen smaak kan aanpassen. Welk verhaal ga jij vertellen?

Om het allemaal echt af te maken, zijn er ook accessoire-elementen, de tentakels van Carnage. Met zo veel geweldige functies, minifiguren en elementen biedt deze Spider-Man bike reddingsactie set van LEGO® Marvel kinderen en volwassenen urenlang speelplezier en creatief avontuur.

De bouwbare Spider-Man bike is ongeveer 5 cm hoog, 13 cm lang en 6 cm breed. De generator is ongeveer 3 cm hoog, 13 cm breed en 5 cm diep. Dit betekent dat het perfect is om waar dan ook mee naartoe te nemen en overal mee te spelen. Stel je voor dat je de held bent van je eigen verhaal en dat je de iconische helden van Spider-Man en Miles Morales redt van de boosaardige Carnage. Waar wacht je nog op? Start je bouwavontuur met de LEGO® Marvel Spider-Man 76113 Spider-Man bike reddingsactie set en laat je creativiteit de vrije loop!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:39

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 24.95 (25-05-2023) € 24.95 (25-05-2023) € 24.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76029

Iron Man vs. Ultron

foto van lego set76258

Captain America bouwfiguur

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.