Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spider-Man's spidercrawler 76114

Met LEGO set 76114 bouw je Spider-Man's spidercrawler en ga je samen met Spider-Man en Spider-Man 2099 op avontuur tegen schurken Sandman en Vulture.
De set bevat 4 LEGO minifiguren, een coole spinachtige kruipfunctie en 9 spinnenwebelementen voor extra aanpassingen.
Perfect voor urenlang speelplezier en het ontwikkelen van creativiteit!

Waar is LEGO Spider-Man's spidercrawler 76114 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
418
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76114
lego insiders punten icoon
337
punten

Word een superheld en ga samen met Spider-Man en Spider-Man 2099 op avontuur in de LEGO® Marvel Spider-Man 76114 Spider-Man's spidercrawler! Deze set is speciaal ontworpen om alle jongeren en volwassenen te betrekken bij het creatieve bouwproces. Met deze supergave bouwset creëer je je eigen fantastische actiescènes en beleef je de spannendste achtervolgingen met de krachtigste superhelden.

In de set vind je 4 LEGO minifiguren met ieder hun eigen unieke wapens en outfits. Spider-Man en Spider-Man 2099 zijn klaar voor actie en gaan samen de strijd aan tegen de schurken Sandman en Vulture. Hun spidercrawler beschikt over een super coole spinachtige kruipfunctie, 2 noppenschieters en een schieter die techspinelementen of spinnenwebelementen afschiet. Je kunt hiermee eindeloos spelen en je fantasie de vrije loop laten gaan!

Sandman heeft een bouwbare zandbasis met verborgen diamantelementen waar Spider-Man en Spider-Man 2099 moeten proberen om de diamantdieven te stoppen en de diamanten weer te heroveren. En alsof dat nog niet alles is, hebben we ook nog Vultures bouwbare vleugels die weergaloos zijn.

Niet alleen bevat deze LEGO set vele gave elementen, het bevat ook nog eens 9 spinnenwebelementen waarmee je jouw bouwwerken, minifiguren en wapens nog verder kunt aanpassen aan je eigen smaak. Dat is pas echt creatief spelen!

Met deze LEGO Marvel Spider-Man 76114 Spider-Man's spidercrawler kunnen jongeren en volwassenen urenlang speelplezier beleven, zelfs terwijl ze bouwen. En wist je dat dit een geweldige manier is om je fantasie en creativiteit te ontwikkelen? Met deze set kan dat allemaal.

De bouwbare mecha Spider-Man's spidercrawler is circa 8 cm hoog, 22 cm lang en 15 cm breed en de perfecte grootte voor actievolle tijden met Spider-Man, Spider-Man 2099, Sandman en Vulture.

Het is tijd om jouw innerlijke superheld te ontdekken en deze LEGO Marvel Spider-Man 76114 Spider-Man's spidercrawler te bouwen! Dus, wat houdt je tegen? Laat die creatieve geest de vrije loop en ga op avontuur met deze superheldenset.

PS: SEO-tip - zorg dat je opvalt door je tekst op te laten vallen. Gebruik pakkende woorden, kleuren en afbeeldingen om de aandacht van je publiek te trekken!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:39

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76153

Avengers Helicarrier

foto van lego set76267

Avengers adventkalender

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.