Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spider Mecha vs. Venom 76115

Stap in de wereld van Spider-Man en Ghost Spider met lego set 76115.
Bouw je eigen Spider Mecha en help de superhelden om Tante May te redden uit de klauwen van Venom.
Deze set bevat vier minifiguren en nieuw speelelementen.
Perfect voor avontuur, bouwen en actie!

Waar is LEGO Spider Mecha vs. Venom 76115 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
604
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76115
lego insiders punten icoon
412
punten

Stap in de wereld van Spider-Man en Ghost Spider met de te gekke LEGO® Marvel Spider Man 76115 Spider Mecha vs. Venom set. Help deze superhelden om Tante May te redden uit de klauwen van Venom!

Bouw je eigen Spider Mecha met een cockpit die open kan en genoeg ruimte voor een minifiguur. Schiet techspin- of spinnenwebelementen af en grijp andere spinnenwebelementen met de handige grijpklauw. De Spider Mecha is makkelijk te bewegen en verstelbaar waardoor je alle kanten op kan met deze held.

Maar wacht even, daar is Venom! Met zijn grote verstelbare mecha, met klauwen die minifiguren kunnen grijpen, is hij een geduchte tegenstander voor Spider-Man en Ghost Spider. Maar geen paniek, de helden zijn goed uitgerust met Ghost Spider's hoverboard met 2 noppenschieters en een doorzichtige vlamuitlaat.

De set bevat vier minifiguren: Spider-Man, Ghost Spider, Venom en Tante May. Ook krijg je negen spinnenwebelementen die nieuw zijn vanaf december 2018 waarmee je jouw bouwwerken, minifiguren en wapens helemaal aan jouw eigen smaak kan aanpassen. Om het helemaal af te maken krijg je zelfs een cool ijsje accessoire voor Tante May.

De bouwbare Spider Mecha is ongeveer 14 cm hoog, 11 cm lang en 4 cm breed. De Venom Mecha is ongeveer 22 cm hoog, 18 cm lang en 8 cm breed. Genoeg keuze voor urenlang speelplezier!

De LEGO® Marvel Spider Man 76115 Spider Mecha vs. Venom set is perfect voor jongeren en volwassenen die van avonturen, bouwen en actie houden. Haal deze set nu in huis en word ook een superheld in jouw eigen Spider-Man universum!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:39

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76038

Aanval op de Avengers toren

foto van lego set76266

Endgame eindstrijd

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.