Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Captain America: Aanval van de Outriders 76123

Stap in de wereld van Marvel met LEGO set 76123, waarin je Captain America helpt in de strijd tegen de Outriders.
Deze set bevat een bouwbare motor met cockpit, schildschieters en blasters.
Speel de spannende actie uit de films na en laat je fantasie de vrije loop.
Met 4 Marvel personages en eindeloos speelplezier is deze set perfect voor jongeren en fans van het Marvel universum.
Haal de set nu in huis en beleef de avonturen van Captain America!

Waar is LEGO Captain America: Aanval van de Outriders 76123 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 24.9519-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
167
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76123
lego insiders punten icoon
225
punten

Stap in de wereld van Marvel en help Captain America in zijn strijd tegen de Outriders met de LEGO® Marvel Avengers 76123 Captain America: Aanval van de Outriders set. Deze gave speelset is perfect voor jongeren en volwassenen die fan zijn van het Marvel universum en houden van fantasierijk spelplezier.

De set bevat een coole bouwbare motor met een cockpit voor een minifiguur, 2 Captain America schildschieters, 2 afneembare blasters (die niet echt schieten), bevestigingspunten voor minifiguren en een inklapbare motorstandaard. Met deze prachtige set beleef je spannende scènes uit de Marvel Avengers films na en kun je je fantasie de vrije loop laten.

De set bevat 4 Marvel personages, waaronder een Captain America minifiguur met een helmelement en kledingopdruk van het Avengers team. Deze minifiguren zijn nieuw vanaf maart 2019 en zijn onmisbaar voor jouw avonturen in het Marvel universum. Speel de spannende actie uit de films na en laat je creativiteit de vrije loop.

Maak de motor klaar voor de strijd en haal de blasters eraf om ze in de handen van Captain America te plaatsen. Met deze speelset beleef je de bloedstollende gevechten tussen de Avengers en de Outriders keer op keer opnieuw.

Deze set is perfect voor jongeren die dol zijn op bouwen en creatief spel. Met Captain America's voertuig dat ongeveer 7 cm hoog, 21 cm lang en 7 cm breed, beleef je urenlang plezier en kun je de Marvel Avengers wereld tot leven brengen.

Koop nu de LEGO® Marvel Avengers 76123 Captain America: Aanval van de Outriders set en stap in de wereld van Marvel. Beleef de bloedstollende gevechten en red de wereld samen met Captain America. Met deze set ben je klaar voor elk avontuur in het Marvel universum!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:39

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 24.95 (25-05-2023) € 24.95 (25-05-2023) € 24.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76237

Sanctuary II: Eindgevecht

foto van lego set76262

Het schild van Captain America

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.