Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO War Machine buster 76124

Met LEGO set 76124, de Marvel Avengers War Machine buster, kun je de strijd aangaan tegen de Outriders en Ant-Man redden.
Deze verstelbare mecha heeft een cockpit, snelvuurgeschut en grijpklauwen.
De set bevat ook 4 minifiguren met nieuwe kledingopdruk van het Avengers team.
Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Bestel nu en ontvang gratis verzending vanaf €50,-!

Waar is LEGO War Machine buster 76124 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 33.9519-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
362
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76124
lego insiders punten icoon
300
punten

Ben jij ook zo'n fan van de Marvel Avengers? Dan hebben wij de perfecte LEGO set voor jou! Met de LEGO® Marvel Avengers 76124 War Machine buster kan jij de strijd aangaan tegen de Outriders en Ant-Man redden. Deze gave verstelbare mecha is uitgerust met een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur, 6-schots snelvuurgeschut, 2 afneembare noppenschietende kanonnen, 2 knipraketten, grijpklauwen en een opslagruimte die open kan met ruimte voor extra munitie.

En dat is nog niet alles! Deze stoere bouwset bevat ook 4 minifiguren waarmee jij spannende scènes uit de Marvel Avengers films kan naspelen. Zo kan jij zelf ervaren hoe het is om War Machine en Ant-Man te zijn en de wereld te redden. En wist je dat deze minifiguren een kledingopdruk dragen van het Avengers team die nieuw is vanaf maart 2019? Daarmee ben jij helemaal up-to-date met de nieuwste looks van jouw favoriete superhelden.

De War Machine buster mecha is niet alleen super cool om mee te spelen, maar ook fantastisch om te bouwen. Zie hoe de verstelbare armen en benen tot leven komen en de grijpklauwen zich vastgrijpen aan de vijanden. Haal de noppenschietende kanonnen eraf en bevestig ze in de handen en op de schouder van de War Machine minifiguur en je bent klaar voor de ultieme strijd.

Met de War Machine buster mecha van LEGO® kan je de meest spectaculaire actiescènes uit de Marvel Avengers films naspelen en zelfs nieuwe gevechten bedenken. De bouwset is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en kan ook door volwassenen met liefde voor de Avengers worden gebouwd en geëxposeerd.

De War Machine buster mecha is ca. 17 cm hoog, 6 cm lang en 14 cm breed en wordt geleverd inclusief 4 Marvel Universe minifiguren: War Machine, Ant-Man en 2 Outriders. Dit alles maakt de LEGO® Marvel Avengers 76124 War Machine buster dé bouwset voor iedere fan van de Marvel Avengers en constructiespeelgoed.

Bestel nu jouw LEGO® Marvel Avengers 76124 War Machine buster bij ons en beleef urenlang speel- en bouwplezier! Verzamel alle Avengers sets en creëer je eigen Avengers wereld. Bij ons kan je terecht voor alle LEGO sets, van Harry Potter tot Friends en van Batman tot Ninjago. Bestel snel en ontvang gratis verzending vanaf €50,-!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:39

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 33.95 (25-05-2023) € 33.95 (25-05-2023) € 33.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76141

Thanos Mecha

foto van lego set76213

Koning Namor’s troonzaal

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.