Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Hydro-Man aanval 76129

Stap in de wereld van Spider-Man met LEGO set 76129 Hydro-Man Attack.
Bescherm Venetië tegen de gevaarlijke Hydro-Man met een café, brug, gondel en bouwbare waterbasis.
Inclusief 4 minifiguren en accessoires.
Voeg andere sets toe voor nog meer speelplezier.
Bouw je eigen superheldenverhaal met deze set! Bestel vandaag nog.

Waar is LEGO Hydro-Man aanval 76129 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 36.9519-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
471
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76129
lego insiders punten icoon
337
punten

Wauw, stap in de wereld van Spider-Man met deze super gave LEGO set! Ga op een romantische reis met Peter Parker en MJ naar Venetië en bescherm de stad tegen de gevaarlijke Hydro-Man. Met de LEGO Marvel Spider-Man 76129 Hydro-Man Attack bouw- en speelset ben jij de superheld.

Deze set bevat een café aan het kanaal, een brug, een gondel en een bouwbare waterbasis voor Hydro-Man. Maar dat is nog niet alles, want het café beschikt ook over een toren met bevestigingspunten voor minifiguren en webelementen, een dakterras met plantelementen, een bouwbare koffieautomaat en buitenruimte. De buitenruimte heeft zelfs een explodeerfunctie, een bouwbare tafel, elementen van een koffiekopje, een pizzapunt en een krant, 2 stoelen voor minifiguren, een bouwbare straatlantaarn en bloemelementen. Daarnaast heeft de brug ook een explodeerfunctie en bevestigingspunten voor minifiguren en webelementen. Niet te vergeten, er zit zelfs een riool met een LEGO ratfiguur in de brug, en een pizzapuntelement en edelsteenelement.

Maar dat is nog niet alles, want deze set bevat ook nog 4 minifiguren: MJ, Peter Parker, Mysterio en Hydro-Man. En alsof dat nog niet genoeg is, zit er ook nog een LEGO figuur van een rat én 2 krachtenergie-elementen van Mysterio bij voor nog meer fantasierijk speelplezier.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de gondel, die 2 zitplaatsen heeft voor minifiguren en zelfs een roeispaanelement. En als klap op de vuurpijl kan je de explodeerfuncties van het café en de brug activeren om de minifiguren het kanaal in te laten vliegen!

Deze superheldspeelset is inclusief de 2 krachtenergie-elementen van Mysterio voor fantasierijk speelplezier. Accessoire-elementen zijn inbegrepen, zoals Peter Parkers verwisselbare Spider-Man minifigurenhoofd plus 9 Spider-Man webelementen voor het naar wens aanpassen van je modellen, minifiguren en wapens. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn Peter Parker, Mysterio en Hydro-Man nieuw vanaf mei 2019!

Bouw spannende superheldscènes uit Marvel's Spider-Man: Far From Home na met deze leuke bouwset voor kinderen. Voeg de sets 76128 Molten Man aanval en 76130 Starkstraaljager en de droneaanval toe voor nog meer Spider-Man actie. Het tafereel in Venetië is ca. 17 cm hoog, 25 cm breed en 9 cm diep. De gondel is ca. 3 cm hoog, 9 cm lang en 3 cm breed. Hydro-Man's bouwbare waterbasis is ca. 7 cm hoog, 6 cm breed en 6 cm diep.

Kortom, met deze LEGO set ben jij de superheld die de stad beschermt tegen het gevaar van Hydro-Man. Bouw de set, laat je fantasie de vrije loop en laat jouw eigen superhelden verhaal ontstaan. Bestel vandaag nog de LEGO Marvel Spider-Man 76129 Hydro-Man Attack set en stap in de wereld van Spider-Man.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:39

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 36.95 (25-05-2023) € 36.95 (25-05-2023) € 36.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76202

Wolverine mechapantser

foto van lego set76168

Captain America mechapantser

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.