Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Strijd bij de basis van de Avengers 76131

De LEGO set 76131 bevat alles wat je nodig hebt om de strijd tussen de Avengers en Thanos na te spelen.
Bouw je eigen Avengers hoofdkwartier met kantoorgebouw, helikopterplatform en wapens.
De set bevat ook 4 minifiguren, een Ant-Man microfiguur en grote verstelbare figuren van Hulk en Thanos.
Met accessoire-elementen en wapens biedt deze set eindeloze mogelijkheden voor speelplezier.
Bestel nu en word een echte superheld!

Waar is LEGO Strijd bij de basis van de Avengers 76131 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 92.9519-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
699
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76131
lego insiders punten icoon
825
punten

Waan jezelf een echte superheld en beleef de ultieme strijd tussen de Avengers en Thanos met de LEGO® Marvel Avengers speelgoedbouwset: Strijd bij de Basis van de Avengers (76131). Dit populaire constructiespeelgoed bevat alles wat je nodig hebt om de strijd tegen het kwaad aan te gaan en de wereld te redden.

Bouw je eigen Avengers hoofdkwartier, bestaande uit een kantoorgebouw van 2 verdiepingen met een vergaderruimte, een geheime ‘laserstraal’ kluis, een helikopterplatform, een garage, wapens met veermechanisme en dubbele noppenschieters op het dak, en een ronddraaiende, kantelbare radar. Deze spectaculaire set bevat daarnaast een bouwbare speelgoedhelikopter met verstelbare, draaiende rotors en een 6-schots snelvuurgeschut en een terreinwagen met een draaiende geschutskoepel met een dubbele noppenschieter. En alsof dat nog niet genoeg is, bevat de set ook 4 minifiguren, een Ant-Man microfiguur en grote verstelbare figuren van Hulk en Thanos.

Speel de spannende scènes uit de Marvel Avengers films na en versla Thanos en de Outrider met deze superheldenspeelgoedbouwset. Deze bouwbare set bestaat uit 4 Marvel Universe minifiguren: Iron Man, Captain Marvel, Nebula en de Outrider met 4 armen, plus verstelbare grote figuren van Hulk en Thanos en een Ant-Man microfiguur, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

Niet alleen is deze set ontzettend leuk om mee te spelen, maar het komt ook met accessoire-elementen, zoals 10 Captain Marvel Power Bursts, gereedschaprekken met een koevoet, moersleutel, lasapparaat en cirkelzaag, en wapens zoals het zwaard van Nebula en de bouwbare, dubbelzijdige strijdbijl van Thanos.

De Iron Man minifiguur en de Thanos en Hulk grote figuren zijn alledrie nieuw vanaf maart 2019 en de Nebula minifiguur en Ant-Man microfiguur zijn beide voorzien van kledingopdruk van het Avengers team die nieuw is vanaf maart 2019.

Met een hoogte van ca. 17 cm, een breedte van ca. 29 cm en een diepte van ca. 20 cm, is het Avengers hoofdkwartier een indrukwekkend bouwwerk dat leuk is om in elkaar te zetten én om mee te spelen. De helikopter is ca. 9 cm hoog, 14 cm lang en 5 cm breed en de terreinwagen is ca. 7 cm hoog, 11 cm lang en 6 cm breed.

Dit fantastische constructiespeelgoed is perfect voor jongeren én volwassenen die graag de avonturen van de Avengers willen nabootsen in hun eigen huis. Spring in de rol van je favoriete superheld en gebruik je verbeelding om geweldige gevechten tegen het kwaad te winnen.

Bestel nu de LEGO® Marvel Avengers speelgoedbouwset: Strijd bij de Basis van de Avengers (76131) en wordt een echte superheld!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:39

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 92.95 (25-05-2023) € 92.95 (25-05-2023) € 92.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76162

Black Widow's helikopterachtervolging

foto van lego set76073

Mighty Micros: Wolverine vs. Magneto

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.