Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spider-Man auto achtervolging 76133



Beleef met LEGO set 76133 Spider-Man auto achtervolging een spannend avontuur met Spider-Man en Green Goblin.
Gebruik de Spider-Man auto om Green Goblin te achtervolgen en hem te stoppen met behulp van een pompoenbom.
Deze set is speciaal ontworpen voor kleuters en jonge kinderen en bevat een startsteen-bouwplaat om hun eigen Spider-Man wereld te creëren.
Er zijn ook andere LEGO Marvel sets beschikbaar.

Waar is LEGO Spider-Man auto achtervolging 76133 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
52
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76133
lego insiders punten icoon
75
punten

Beleef samen met Spider-Man een bloedstollende achtervolging van de gemene Green Goblin met de geweldige LEGO® set 76133 Spider-Man auto achtervolging! Deze set is ontworpen voor bouwers van alle leeftijden, maar vooral voor kleuters en jonge kinderen, zodat zij op een leuke en eenvoudige manier met de wereld van Spider-Man kunnen spelen.

Stap in de cockpit van de Spider-Man auto en zet de achtervolging in op de glider van Green Goblin. Dankzij het speciale spinnenweb aan de auto kun je de glider vastgrijpen en zo Green Goblin proberen te stoppen. Gelukkig heb je ook een pompoenbom bij de hand om de boze schurk weg te jagen. Maar pas op, want Green Goblin is niet zomaar een opponent en zal er alles aan doen om te ontsnappen!

De LEGO set bevat naast Spider-Man en Green Goblin ook een bankbiljet van $100 en een geldzak om het spel nog spannender te maken. En met de speciale startsteen-bouwplaat kunnen zelfs beginnende bouwers zich helemaal uitleven en hun eigen Spider-Man wereld bouwen, vol spannende gebouwen en voertuigen.

LEGO® 4+ sets zijn speciaal ontwikkeld om jonge kinderen op een leuke en eenvoudige manier kennis te laten maken met het bouwen met LEGO stenen. De sets bevatten speciale bouwstappen en duidelijke instructies, waardoor kinderen snel zelf aan de slag kunnen gaan. De Spider-Man set is een geweldige manier om kinderen te stimuleren in hun verbeelding en creativiteit.

Dus waar wacht je nog op? Beleef als Spider-Man de avontuurlijke en spannende achtervolging van de gemene Green Goblin met de geweldige LEGO set 76133 Spider-Man auto achtervolging! En weet je wat nog leuker is? Naast deze set zijn er nog vele andere LEGO Marvel sets beschikbaar om jouw eigen LEGO Superhelden wereld te creëren!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:39

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76202

Wolverine mechapantser

foto van lego set76071

Mighty Micros: Spider-Man vs. Scorpion

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.