Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spider-Man: Doc Ock diamantroof 76134

De LEGO set 76134 Spider-Man: Doc Ock diamantroof is een spannende speelset voor kleuters en jonge kinderen.
Met een haven, Spider-Man's vliegtuig en Doc Ock's speedboot, kunnen kinderen urenlang speelplezier ervaren.
De set bevat 3 minifiguren en accessoire-elementen om de speelervaring nog leuker te maken.
Bestel nu en laat je kind kennismaken met de wereld van LEGO Marvel superhelden!

Waar is LEGO Spider-Man: Doc Ock diamantroof 76134 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
150
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76134
lego insiders punten icoon
225
punten

Beleef een spannend avontuur in de wereld van LEGO Marvel Spider-Man met de set 76134 Spider-Man: Doc Ock diamantroof! Stap in de schoenen van je favoriete superheld en achtervolg Doc Ock's speedboot met Spider-Man's vliegtuig. Deze speelset is speciaal ontworpen voor kleuters en jonge kinderen, zodat ook zij kunnen genieten van het speelplezier van LEGO bouwsets.

Met de speciale startsteen-bouwplaat kunnen beginnende bouwers ervaren hoe het is om zelf gebouwen, voertuigen en meer te maken. De eenvoudige bouw- en speelgids helpt kinderen bij het begrijpen van de bouwinstructies en stimuleert hun verbeelding en vertrouwen om nieuwe dingen uit te proberen in de bekende LEGO Marvel wereld.

In deze set vind je alles wat je nodig hebt voor urenlang speelplezier: een haven met een werkende kraan om een container op te pakken, Doc Ock's speedboot met mechanische armen en Spider-Man's vliegtuig met een schijfschieter en spinnenweb. Deze kleine, bouwbare LEGO Marvel Spider-Man speelset voor kinderen is inclusief 3 minifiguren om eindeloos creatief mee te spelen.

Met de 76134 Spider-Man: Doc Ock diamantroof speelset kun je ook de haven bouwen met een cockpit voor een minifiguur, een verstelbare kraanarm met ketting om containers op te pakken, een brandend vat, een kleine ladder en een barricade. Spider-Man's vliegtuig heeft een cockpit die open kan met ruimte voor een minifiguur, 2 schijfschieters en een spinnenwebdraad met een te bevestigen spinnenweb. En Doc Ock's bouwbare speelgoedspeedboot beschikt over een zitplaats voor een minifiguur, 2 mechanische armen met bevestigingspunten voor de container en een geldzak.

De set is inclusief 3 minifiguren, namelijk Spider-Man, Doc Ock en een havenarbeider. Met accessoire-elementen als Doc Ock's robotarmen die het juweelelement kunnen vasthouden, wordt de speelervaring nog leuker en spannender.

LEGO 4+ sets zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en eenvoudig bouwplezier voor jonge kinderen en om hun vertrouwen te stimuleren dankzij de eenvoudige bouwstappen. De sets zijn perfect voor een vlotte start van het bouwen met LEGO stenen. Zo kunnen kinderen met deze set kennismaken met de wereld van hun favoriete films, tv-personages en alledaagse helden.

Deze superheldenspeelset is een ideaal cadeau voor kleuters en jonge kinderen. De haven is ca. 17 cm hoog, 13 cm breed en 13 cm diep, het Spider-Man vliegtuig is ca. 4 cm hoog, 13 cm lang en 14 cm breed en Doc Ock's speedboot is ca. 10 cm hoog, 12 cm lang en 6 cm breed.

Bestel nu de LEGO 76134 Spider-Man: Doc Ock diamantroof speelset en laat je kind kennismaken met de wereld van LEGO Marvel superhelden en beleef samen spannende avonturen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:39

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76015

Doc Ock Truckroof

foto van lego set76251

Star-Lords helm

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.