Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Iron Man Mecha 76140

De LEGO Marvel Avengers Iron Man Mecha set (76140) stelt jonge superhelden in staat om actiescènes uit de films na te spelen.
Deze set bevat een verstelbare mecha met een cockpit en noppenschieter, en biedt volledige bewegingsvrijheid.
Het is een geweldig cadeau voor Marvel Avengers fans en kan gecombineerd worden met de LEGO Life app voor extra bouwplezier.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Waar is LEGO Iron Man Mecha 76140 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 9.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 19.1401-08-2022

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
148
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
76140
lego insiders punten icoon
75
punten

Voor alle jonge superhelden die dol zijn op de Marvel Avengers films, is er nu de LEGO® Marvel Avengers Iron Man Mecha set (76140). Met deze set wordt het mogelijk om geweldige actiescènes uit de films na te spelen en zelfs te bedenken!

In deze set ga jij als Iron Man de uitdaging aan om de wereld te redden. En met de Iron Man Mecha kun jij elke schurk verslaan en overal naartoe gaan waar hulp nodig is. Deze mecha beschikt over een cockpit die geopend kan worden zodat de Iron Man minifiguur erin kan. Verder heeft de mecha verstelbare armen en benen waardoor je volledige bewegingsvrijheid hebt. Ook is er helemaal bovenop een noppenschieter geplaatst om elke bedreiging af te weren.

Deze speelgoedset is een geweldig cadeau voor elke fan van Marvel Avengers, vooral omdat deze boordevol actie zit. Ga naar de voertuigen, mechas, gebouwen, minifiguren, wapens en gadgets die beschikbaar zijn om te verzamelen en laat je fantasie de vrije loop. En het mooie is dat je met deze set, samen met de gratis interactieve LEGO® Life app, nog meer bouwplezier kunt beleven.

De Iron Man Mecha biedt alle kinderen extra kracht om de Iron Man avonturen naar een hoger niveau te tillen. Zodra de minifiguur van Iron Man in de mecha stapt, is hij gereed om elk avontuur aan te gaan. Deze mecha is een grotere versie van Iron Man zelf, met een borstplaat die zijn belangrijke energiekern weergeeft en meerdere bewegingsmogelijkheden voor de armen en benen.

Met deze speelset kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten. Zodra ze de cockpit openen, de minifiguur van Iron Man erin zetten, de armen en benen van de mecha bewegen en de noppenschieter op vijanden richten, kunnen ze volledig opgaan in hun eigen superheldenavonturen. Kinderen vanaf 6 jaar zullen eindeloos kunnen genieten van dit LEGO Marvel Avengers bouwspeelgoed.

De Iron Man mecha in deze set is ongeveer 12 cm hoog, 9 cm breed en 9 cm diep. Hierdoor is hij groot genoeg om overal naartoe te gaan en elke schurk of buitenaardse indringer die op zijn pad komt uit te schakelen. Wat nog leuker is, is dat deze mecha geen batterijen nodig heeft. Kinderen kunnen er altijd en overal mee spelen, wat creatief denken, fantasierijk speelplezier en het probleemoplossend vermogen stimuleert.

Dankzij Instructions PLUS kunnen zelfs jonge kinderen zelfstandig LEGO® speelgoed bouwen. Deze leuke, interactieve bouwinstructies met zoom- en draaifunctie zijn te vinden in de gratis LEGO Life app voor smartphones en tablets. Hierdoor wordt het nog makkelijker om jouw eigen Iron Man Mecha te bouwen.

LEGO® Marvel Avengers speelsets bieden krachtige, fantasierijke superheldenavonturen voor kinderen die filmscènes willen herbeleven, hun eigen verhalen willen bedenken of gewoon hun supercoole superheldenmodellen op hun kamer willen zetten. Alle LEGO sets voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. De stenen zijn consistent, compatibel en gemakkelijk te bouwen en uit elkaar te halen wat het speelplezier alleen maar verhoogt.

Kortom, de LEGO® Marvel Avengers Iron Man Mecha set is een geweldige manier om jouw liefde voor Marvel Avengers te tonen en op avontuur te gaan met Iron Man. Deze set is perfect voor alle jonge superhelden en volwassenen die terug willen gaan naar hun jeugd. Bestel deze set nu en beleef gegarandeerd urenlang speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 9.95 (25-05-2023) € 19.14 (01-08-2022) € 14.55

Ook aanbevolen:

foto van lego set76258

Captain America bouwfiguur

foto van lego set76263

Iron Man Hulkbuster vs. Thanos

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.