Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Avengers Speeder Bike aanval 76142

De LEGO set 76142 is de LEGO Marvel Avengers Speeder Bike aanval.
Met Black Panthers motor, 3 LEGO minifiguren en geweldige wapens is dit de perfecte set voor fans van superheldenactie.
Beleef spannende avonturen en speel je eigen superheldenverhalen na met deze sensationele LEGO set.
Met eenvoudige instructies is het speelplezier direct te beleven.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en voor Marvel Avengers Black Panther fans van alle leeftijden.
Bestel deze set vandaag nog voor non-stop actie en avontuur!

Waar is LEGO Avengers Speeder Bike aanval 76142 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 19.9519-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
226
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76142
lego insiders punten icoon
187
punten

Ben jij een grote fan van superheldenactie en bouw jij graag jouw eigen avonturenwereld? Dan is de LEGO® Marvel Avengers Speeder Bike aanval (76142) set met Black Panthers motor, 3 LEGO® minifiguren en geweldige wapens echt iets voor jou! Laat jouw fantasie de vrije loop en speel non-stop actie na met deze sensationele superheldenset.

Stap in de wereld van de Marvel Avengers en beleef razendsnel rollenspel met deze geweldige LEGO set. Een schurk duikt plotseling op in een jetpack, gewapend met noppenschieters, zaagbladen en een blaster, met als doel 2 cilinders met gevaarlijke inhoud te stelen. Gelukkig verschijnt Black Panther op zijn motor ten tonele, ook gewapend met noppenschieters. Maar wacht eens, daar is Thor, zwaaiend met zijn hamer! Met 3 minifiguren, een motor en een heleboel wapens is deze LEGO Marvel Avengers set het perfecte cadeau voor jouw superheld.

Deze set is niet alleen ideaal voor de jongere fans van Marvel's Black Panther, maar ook voor volwassenen die nog steeds dromen van superkrachten en heldendaden. Met de 3 minifiguren van Black Panther, Thor en een A.I.M.-agent, Black Panthers coole motor en een arsenaal aan wapens plus 2 cilinders met gevaarlijk materiaal, heb je alles wat je nodig hebt om de beste superheldensuperavonturen te beleven.

Kinderen racen samen met Black Panther op zijn motor rond om te strijden tegen de boosaardige A.I.M.-agent die in een jetpack de cilinders wil stelen. De agent is uitgerust met veel verschillende wapens, maar Thor schiet te hulp! Met deze LEGO set kunnen kinderen niet alleen spannende filmscènes naspelen, maar ook hun eigen avonturen verzinnen.

De ca. 14 cm lange motor van Black Panther staat garant voor sensationele Marvel Avengers sensatie. Gewapend met 2 noppenschieters en met plaats voor een LEGO minifiguur is deze supercoole motor klaar om in actie te komen. Dit populaire LEGO bouwspeelgoed is eenvoudig te combineren met andere LEGO Marvel sets en biedt eindeloos speelplezier.

Met eenvoudige instructies kunnen kinderen direct beginnen met spelen. En als ze eenmaal beginnen, zijn ze niet meer te stoppen! Zelfs zonder razendsnelle actie zien de figuren er geweldig uit in de slaapkamer van jouw jonge superheld.

Elke LEGO Marvel Avengers speelset is ontwikkeld voor eindeloos rollenspelplezier. LEGO speelgoed voldoet aan de hoogste industrienormen en onze eigen kwaliteitscriteria. Je kunt er zeker van zijn dat de stenen consistent en compatibel zijn en altijd goed in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – dat is al zo sinds 1958! De LEGO Groep gooit, plet, draait, verhit, buigt, bekrast en rekt de LEGO stenen en onderdelen zodat ze voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen – je kunt er dus op vertrouwen dat dit speelgoed veilig is voor jouw kind.

Dit Avengers bouwspeelgoed is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar en voor Marvel Avengers Black Panther fans van alle leeftijden. Het speelgoed heeft geen batterijen nodig en kinderen kunnen er overal en altijd van genieten. Spelenderwijs ontwikkelen zij hun creatief denkvermogen en probleemoplossende vaardigheden terwijl ze ondertussen hun eigen superheldenwereld bouwen.

Laat jouw superheld in actie komen en bestel vandaag nog de LEGO Marvel Avengers Speeder Bike aanval (76142) set met Black Panthers motor, 3 LEGO minifiguren en geweldige wapens. Deze LEGO set is verkrijgbaar in onze online winkel en biedt non-stop actie en avontuur voor jong en oud!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:42

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.95 (25-05-2023) € 19.95 (25-05-2023) € 19.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76168

Captain America mechapantser

foto van lego set76212

Shuri’s lab

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.