Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Avengers vrachtwagenvictorie 76143

De LEGO set 76143 Avengers vrachtwagen is perfect voor het beleven van superheldenavonturen.
Met Captain America, Hawkeye en 2 A.
I.
M.
-agenten worden schurken verslagen.
De set bevat een vrachtwagen, motortrike en drone, evenals een geheime kruisboog en accessoires.
Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder en eenvoudig in elkaar te zetten.
Bestel vandaag nog en beleef de Marvel-actie thuis!
Keywords: LEGO set 76143, Avengers vrachtwagen, superheldenverhalen, Marvel-actie, Captain America, Hawkeye, A.
I.
M.
-agenten, kruisboog, speelplezier, cadeau, LEGO Marvel Avengers, fantasie, rollenspel, speelsetverzameling.

Waar is LEGO Avengers vrachtwagenvictorie 76143 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 36.9519-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
477
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76143
lego insiders punten icoon
337
punten

De Avengers vrachtwagen van LEGO staat op het punt om aangevallen te worden! Schurken op een motortrike met een drone proberen de vrachtwagen aan te vallen, maar dat laten we niet gebeuren. Captain America en Hawkeye staan klaar om hun geheime wapen in te zetten en de schurken te verslaan! Met deze set kunnen kinderen hun eigen superheldenverhalen bedenken en de Marvel-actie binnen handbereik brengen.

De set bevat een Avengers vrachtwagen, een motortrike, een drone, minifiguren van Captain America, Hawkeye en 2 A.I.M.-agenten en nog veel meer wapens en accessoires. Het geheime wapen van de Avengers is een enorme kruisboog, die kinderen kunnen ontdekken wanneer ze de vrachtwagen openmaken. Noppenkogels vliegen in het rond wanneer de schurken de aanval openen, maar dat houdt Captain America en Hawkeye niet tegen.

De LEGO Marvel Avengers sets zijn speciaal gemaakt voor fans van de films en bieden eindeloos speelplezier. Kinderen kunnen deze set alleen of samen met vrienden en familie spelen. Met geweldige voertuigen, mecha, gebouwen, minifiguren, wapens en gadgets zullen kinderen hun eigen superheldenavonturen kunnen beleven.

De set is snel en gemakkelijk in elkaar te zetten en stimuleert de fantasie van kinderen. Het is een geweldig cadeau voor beginnende superhelden van 7 jaar en ouder of kinderen die hun LEGO Marvel Avengers speelsetverzameling willen uitbreiden. En omdat er geen batterijen nodig zijn, stopt het plezier nooit!

LEGO speelsets en minifiguren inspireren fantasierijk rollenspel voor jonge superhelden en voldoen aan de hoogste industrienormen en kwaliteitscriteria. De LEGO® stenen zijn consistent, compatibel en altijd comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen.

Dus, waar wacht je nog op? Ga de strijd aan met de schurken en red de Avengers vrachtwagen! Met deze LEGO set kunnen kinderen hun eigen superheldenavonturen bedenken en de spanning van de Marvel Avengers films naar huis brengen. Bestel de set vandaag nog en start de actie!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:42

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 36.95 (25-05-2023) € 36.95 (25-05-2023) € 36.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76101

Outrider shuttle aanval

foto van lego set76152

Avengers Wraak van Loki

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.