Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spider-Man vs. Doc Ock 76148

De LEGO set 76148, Spider-Man vs.
Doc Ock, is perfect voor jonge superhelden die klaar zijn voor actie.
Met coole minifiguren en motorspeelgoed kunnen kinderen Spider-Man helpen om de kwaadaardige Doctor Octopus te verslaan.
De set bevat een 2-in-1 motor die kan worden gesplitst en beschikt over noppenschieters en webben.
Deze set biedt eindeloos speelplezier, alleen of samen met anderen.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Waar is LEGO Spider-Man vs. Doc Ock 76148 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 24.9519-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
234
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76148
lego insiders punten icoon
225
punten

Maak je klaar voor superheldenactie met de LEGO® Marvel Spider-Man: Spider-Man vs. Doc Ock set (76148)! Deze set is perfect voor jonge superhelden die van avontuur houden en klaar zijn om samen met Spider-Man en Spider-Girl de kwaadaardige Doctor Octopus te verslaan.

De set bevat coole minifiguren en motorspeelgoed. Doctor Octopus heeft 4 grijpgrage robotarmen, maar Spider-Man en zijn dochter Spider-Girl hebben de geweldige Spider-Motor! Kinderen zullen het geweldig vinden dat ze de motor op kunnen splitsen in 2 coole machines: Spider-Mans snelle motor en de enorme lopende spin! Er kunnen noppenschieters en webben worden afgeschoten voor eindeloos speelplezier, alleen of samen met anderen.

De LEGO Marvel Spider-Man sets openen een universum vol leuke avonturen. Met voertuigen, mecha, gebouwen, minifiguren en wapens kunnen filmscènes nagespeeld en eigen verhalen gecreëerd worden. De coole modellen staan ook mooi op een slaapkamer.

Actie, avontuur en eindeloze mogelijkheden voor fantasierijk spel gegarandeerd als jonge superhelden zich aansluiten bij Spider-Man, Spider-Girl en hun geweldige 2-in-1 motor om de strijd aan te gaan met de kwaadaardige Doctor Octopus met 4 armen. Met 3 LEGO® minifiguren kunnen kinderen in de huid kruipen van Spider-Man, Spider-Girl en Doc Ock in een confrontatie boordevol actie. Doc Ock heeft 4 robotarmen. Maar Spider-Man en Spider-Girl hebben de Spider-Motor met noppenschieters en webben om af te schieten… en dat is nog maar het begin! Wie weet wat er daarna gaat gebeuren?

Deze superheldenset is geweldig om alleen of samen met anderen te bouwen! Jongens en meisjes vanaf 6 jaar zullen genieten van eindeloze superheldenavonturen met dit LEGO® Marvel Spider-Man bouwspeelgoed. Spider-Mans motor is 17 cm lang, 13 cm breed en 6 cm hoog en kan eenvoudig gecombineerd worden met andere LEGO® Marvel sets voor nog meer superheldenactie. En als er geen schurken achtervolgd worden, ziet de set er geweldig uit in de kinderkamer!

Voor deze Spider-Man superheldenspeelset zijn geen batterijen nodig. Kinderen kunnen er plezier mee beleven waar en wanneer ze maar willen. Batterijloos LEGO® bouwspeelgoed stimuleert het creatief denkvermogen en fantasierijk rollenspel.

Zit je eraan te denken deze populaire Spider-Man speelset aan iemand cadeau te geven die nog niet bekend is met LEGO® bouwspeelgoed? Geen probleem! De set wordt geleverd met een eenvoudig te volgen bouwgids.

LEGO® Marvel Spider-Man speelsets bieden superheldenfans eindeloos speelplezier boordevol actie. Kinderen kunnen filmscènes naspelen, hun eigen avonturen verzinnen of de modellen in hun kamer neerzetten. LEGO® speelgoed voldoet aan de hoogste industrienormen. De stenen zijn consistent, compatibel en keer op keer comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen (geen superkrachten nodig!) – en dat is al zo sinds 1958.

Ontdek het universum van Marvel Spider-Man en bouw je eigen heldendaden met deze LEGO® Marvel Spider-Man: Spider-Man vs. Doc Ock set!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 24.95 (25-05-2023) € 24.95 (25-05-2023) € 24.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76190

Iron Man: Iron Monger Mayhem

foto van lego set76150

Spiderjet vs. Venom Mecha

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.