Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De dreiging van Mysterio 76149

Met LEGO® Marvel Spider-Man De dreiging van Mysterio (76149) kun je de favoriete actiescènes van Spider-Man naspelen.
Deze set bevat twee minifiguren van Spider-Man en Ghost Spider, een nieuwe minifiguur van Mysterio, de Spider-Copter en de mecha van Mysterio.
Met eenvoudige bouwinstructies en de LEGO Life app kunnen kinderen hun creativiteit ontwikkelen.
Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Veilig en van hoge kwaliteit, zoals LEGO altijd heeft geleverd sinds 1958.

Waar is LEGO De dreiging van Mysterio 76149 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 34.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 34.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 39.9901-08-2022

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
163
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
76149
lego insiders punten icoon
300
punten

Wie is er niet dol op Spider-Man? Met LEGO® Marvel Spider-Man De dreiging van Mysterio (76149) kunnen kinderen hun favoriete actiescènes van de stripboeken en blockbuster-films nabouwen. Deze fantastische speelset bevat twee minifiguren van Spider-Man en Ghost Spider, samen met een nieuwe minifiguur van Mysterio die nieuw is vanaf januari 2020. Maar dat is nog niet alles! Naast de minifiguren bevat de set ook de geweldige Spider-Copter en de machtige mecha van Mysterio!

De Spider-Copter is een gedetailleerde helikopter van LEGO stenen die Spider-Man kan besturen! Met de 'klauwen' onderaan de helikopter kan Spider-Man de mecha van Mysterio vastpakken en een web over zijn hoofd gooien. De mecha heeft beweegbare armen en wielen om eenvoudig rond te rijden. Kinderen zullen het geweldig vinden om hun bankkluis open te klappen om de buit te zien die Mysterio probeert te stelen.

Met eenvoudige bouwinstructies en de gratis LEGO Life app, die interactieve zoom- en draaifuncties biedt, is dit bouwspeelgoed een geweldige manier om kinderen te laten kennismaken met bouwen met LEGO stenen. En als het bouwen is voltooid, kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen spannende verhalen bedenken!

De speelgoedset biedt kinderen eindeloze mogelijkheden om hun creativiteit en probleemoplossend vermogen te ontwikkelen, terwijl ze zich vermaken met hun favoriete superhelden. En omdat er geen batterijen nodig zijn, kunnen ze direct beginnen met spelen en zich volledig onderdompelen in de LEGO wereld van Spider-Man.

De Spider-Man helikopter is ongeveer 13 cm lang en de mecha van Mysterio is ongeveer 10 cm hoog, waardoor ze perfect zijn voor kleine handjes en de ideale maat bieden voor groots avontuur!

De LEGO® Marvel Spider-Man De dreiging van Mysterio (76149) speelset is een perfect cadeau voor verjaardagen, kerst of Sinterklaas. Geschikt voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar oud, biedt deze set urenlang actiespeelplezier voor kinderen. Dankzij Instructions PLUS kunnen zelfs jonge kinderen de set zelfstandig bouwen met behulp van de gratis interactieve bouwinstructies die beschikbaar zijn in de LEGO Life app voor smartphones en tablets.

Bij LEGO nemen we veiligheid en kwaliteit zeer serieus. Onze stenen en onderdelen voldoen aan de hoogste industrienormen, zodat ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Dit speelgoed is al veilig en leuk sinds 1958, en we blijven ons inzetten om kinderen van over de hele wereld te inspireren en ontwikkelen.

LEGO® Marvel Spider-Man De dreiging van Mysterio (76149) is niet alleen een set, maar een ongelooflijke ervaring die kinderen en volwassenen zullen koesteren en een plekje in hun hart zullen geven. Doe mee aan de actie en bouw met LEGO vandaag nog de geweldige Spider-Man wereld!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 34.95 (25-05-2023) € 50.03 (02-08-2022) € 41.66

Ook aanbevolen:

foto van lego set76257

Wolverine bouwfiguur

foto van lego set854240

Iron Man Key Chain

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.