Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spiderjet vs. Venom Mecha 76150

De LEGO set 76150, Spiderjet vs.
Venom Mecha, biedt ongekend speelplezier en fantasierijk rollenspel.
De set bevat de Venom mecha met beweegbare armen en benen en de Spider-Jet met schijfschieters en knipraketten.
Met deze set kunnen kinderen van 7 jaar en ouder hun favoriete Marvel-filmscènes naspelen en hun eigen verhalen bedenken.
Combineer het met andere LEGO Spider-Man sets voor nog meer avontuur.
Bestel nu en ontdek je innerlijke superheld!

Waar is LEGO Spiderjet vs. Venom Mecha 76150 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 32.9519-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
371
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76150
lego insiders punten icoon
300
punten

Beleef eindeloze actie en maak kennis met de meest spectaculaire LEGO® Marvel Spider-Man bouwset ooit: de Spiderjet vs. Venom Mecha (76150)! Ontwikkeld voor zowel jongeren als volwassenen die hun innerlijke superheld willen ontdekken, biedt deze set ongekend speelplezier en fantasierijk rollenspel.

Stap in de cockpit van de Venom minifiguurpiloot en laat de krachtige, vierarmige mecha de strijd aangaan met Spider-Man. Beweegbare armen en benen geven de Venom mecha de mogelijkheid om te grijpen, slaan en schoppen, terwijl de Spider-Jet bewapend is met schijfschieters en knipraketten om de aanval te pareren.

Met LEGO® Marvel Spider-Man minifiguren biedt deze set alles wat superheldenfans zich maar kunnen wensen: een indrukwekkende schurk, een onverschrokken held en voertuigen en gadgets die ze in staat stellen hun favoriete Marvel-filmscènes na te spelen en zelf verhalen te bedenken.

Voor kinderen van 7 jaar en ouder die op zoek zijn naar avontuur en creativiteit is deze set een absolute must-have. De superhelden actie begint zodra ze de doos opentrekken en de bouwgids raadplegen. Kies het juiste moment voor een aanval op Venom en gebruik alle middelen om hem te verslaan.

Deze grote Venom mecha biedt kinderen de mogelijkheid om een gigantisch monster te verslaan en de wereld te redden. Maar wees gewaarschuwd: met zijn buitengewone krachten kan dit mechanische megamonster alles grijpen – inclusief Spider-Man en vliegtuigen!

Daag jezelf uit om nog meer fantastische avonturen te beleven door deze set te combineren met andere LEGO® Spider-Man bouwsets. Er is geen limiet aan je verbeelding en je kunt keer op keer nieuwe verhalen bedenken.

Batterijloos en zonder grenzen, dit LEGO® mechaspeelgoed stimuleert het creatief denkvermogen, fantasierijk speelplezier en probleemoplossend vermogen. Bovendien voldoet LEGO® speelgoed aan de hoogste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. De stenen zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen – en dat is al zo sinds 1958.

Kortom, deze set is de perfecte manier om de superheld in jezelf te ontdekken en de kans te krijgen om de wereld te redden! Bestel nu en beleef eindeloos plezier met jouw eigen LEGO® Marvel Spider-Man Spiderjet vs. Venom Mecha (76150) set.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 32.95 (24-05-2023) € 32.95 (24-05-2023) € 32.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76207

Aanval op New Asgard

foto van lego set76089

Mighty Micros: Scarlet Spider vs. Sandman

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.