Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Venomosaurus hinderlaag 76151

De LEGO set 76151 is de perfecte speelset voor Marvel fans die actiescènes willen naspelen met Spider-Man en Venom.
Het bevat minifiguren van Spider-Man, Iron Spider, Spider-Ham en Venom, evenals het Venomosaurus bouwspeelgoed.
Met voertuigen, gebouwen en wapens biedt deze set eindeloos speelplezier en helpt het kinderen belangrijke vaardigheden te ontwikkelen.
Bestel nu en beleef de actie helemaal zelf!

Waar is LEGO Venomosaurus hinderlaag 76151 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 71.9519-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
640
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76151
lego insiders punten icoon
637
punten

Ben jij een fan van Marvel en wil je graag de actie uit de films naspelen met LEGO® speelgoed? Dan is LEGO® Marvel Spider-Man Venomosaurus hinderlaag (76151) de ideale speelset voor jou! Deze veelzijdige speelset stimuleert jonge superhelden om eindeloze gevechten tussen Spider-Man en Venom na te spelen.

Met deze set beleef je de actie uit de Marvel films helemaal zelf! Marvel fans kunnen hun favoriete filmscènes naspelen en hun eigen avonturen bedenken met de minifiguren van Spider-Man, Iron Spider, Spider-Ham en Venom. Ze gaan de strijd aan om het ei van Venom, waarin je een Venom versie van een skelet vindt. Het creatieve speelplezier wordt nog interessanter wanneer je de minifiguur van Venom in het machtige Venomosaurus bouwspeelgoed plaatst, met zijn gevaarlijke kaken en zwarte webwapens. Zet Spider-Man in zijn megabuggy met geweldige wapens en supervering en de actie kan beginnen!

Deze populaire speelset van LEGO® Marvel Spider-Man bevat voertuigen, mecha, gebouwen, minifiguren, wapens en gadgets om te verzamelen. Het fantastische bouwspeelgoed voert kinderen mee naar een universum vol superheldenavonturen, waarin ze belangrijke vaardigheden ontwikkelen tijdens het spelen.

De geweldige LEGO® Marvel Spider-Man Venomosaurus hinderlaag (76151) speelset biedt jou eindeloos creatief speelplezier als je de rol van een superheld aanneemt. Met deze set kan je belangrijke vaardigheden ontwikkelen en spelenderwijs leren terwijl je speelt!

En niet alleen Marvel fans krijgen deze set graag als verjaardagscadeau. Het is ook een leuk cadeau-idee voor kinderen van 8 jaar en ouder die het leuk vinden om avonturen boordevol actie na te spelen met bouwspeelgoed. De LEGO® Marvel Spider-Man speelsets zijn populair en zitten boordevol mogelijkheden om de actie uit de Marvel films zelf na te spelen.

Het bouwspeelgoed van de Venomosaurus is ca. 18 cm hoog en zal goed staan in de slaapkamer van elk kind. Dankzij de eenvoudige en duidelijke instructies kunnen kinderen gelijk gaan bouwen en spelen. Zo hebben ze optimaal plezier van de coole voertuigen en leuke functies.

Deze coole, bouwbare mecha heeft geen batterijen nodig, dus kinderen kunnen genieten van actie en plezier waar en wanneer ze maar willen. LEGO® bouwsets voldoen aan de hoogste industrienormen, waardoor de stenen consistent, compatibel en steeds weer gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat de bouwset van jouw kind voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Dus waar wacht je nog op? Bestel de LEGO® Marvel Spider-Man Venomosaurus hinderlaag (76151) nu en beleef de actie uit de Marvel films helemaal zelf!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 71.95 (25-05-2023) € 71.95 (25-05-2023) € 71.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76285

Spider-Mans masker

foto van lego set5008315

Visual Dictionary

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.