Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Avengers Helicarrier 76153

De LEGO set 76153 is de Marvel Avengers Helicarrier.
Deze set biedt urenlang speelplezier voor kinderen en volwassenen.
Bouw de Helicarrier met diverse accessoires en beleef de favoriete scènes uit de Marvel Avengers films opnieuw.
Deze set is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 9 jaar en ziet er cool uit in elke kinderkamer.
Bestel hem vandaag nog voor een onvergetelijk avontuur met de superhelden.

Waar is LEGO Avengers Helicarrier 76153 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 10919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 119.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 158.8601-08-2022

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
1244
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
01-06-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
8
lego set nummer icoon
76153
lego insiders punten icoon
975
punten

De Marvel Avengers zijn terug en jij kunt deel uitmaken van de actie met het LEGO® Marvel Avengers Helicarrier bouwspeelgoed (76153)! Reis samen met Iron Man, Captain Marvel, Thor, Black Widow, War Machine en Nick Fury naar onbekende hoogten en neem het op tegen de superslimme schurk M.O.D.O.K.

Dit bouwspeelgoed biedt uren aan speelplezier voor kinderen en volwassenen die terug willen naar hun kindertijd. Met deze set kunnen fans van de Marvel Avengers films hun favoriete scènes opnieuw beleven en hun eigen verhalen bedenken. De Helicarrier beschikt over diverse accessoires, zodat je je team van superhelden helemaal kunt voorbereiden op de actie.

De Helicarrier heeft alles wat je nodig hebt om de perfecte missie uit te voeren. Stel de bolvormige kanonnen af, draai de rotors van de helikopter en zet de minifiguren in de cockpit. Bestuur de basis en laat de Helicarrier allerlei coole bewegingen op hoge snelheid maken.

Met LEGO® Marvel Avengers bouwspeelgoed kan je je eigen fantastische superheldenavonturen beleven. Verzamel verschillende voertuigen, mecha’s, gebouwen, minifiguren, wapens en gadgets om je eigen unieke avontuur te creëren en verdwaal in het oneindige universum van de Marvel Avengers.

De Helicarrier speelset is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 9 jaar die houden van Marvel Avengers actie, graag spelen met minifiguren van superhelden of enkel dol zijn op bouwspeelgoed. De set is ca. 37 cm lang en laat kinderen grootschalige superheldenavonturen beleven en ziet er ook nog eens heel cool uit in elke kinderkamer.

Dit LEGO® Marvel speelgoed heeft geen batterijen nodig, dus kinderen kunnen er waar en wanneer ze maar willen actief en creatief met spelen. De eenvoudige en duidelijke instructies laten kinderen direct beginnen met bouwen en spelen en optimaal profiteren van alle leuke details en coole functies.

LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat het bouwspeelgoed van jouw kind voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. LEGO® bouwspeelgoed voldoet aan de hoogste industrienormen, waardoor de stenen consistent, compatibel en steeds weer gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.

Als je op zoek bent naar het beste technische bouwspeelgoed voor kinderen, dan is de LEGO® Marvel Avengers Helicarrier speelset het perfecte cadeau! Bestel hem vandaag nog en ga samen met de superhelden op een onvergetelijk avontuur.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 109.00 (25-05-2023) € 161.42 (03-08-2022) € 142.81

Ook aanbevolen:

foto van lego set76206

Iron Man figuur

foto van lego set76047

Black Panther achtervolging

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.