Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Venom Crawler 76163

Maak kennis met LEGO set 76163, de LEGO Marvel Avengers Venom Crawler.
Deze set stelt jonge superhelden in staat om samen te werken met Spider-Man en de strijd aan te gaan tegen de angstaanjagende vijanden van het Marvel universum.
Met de Venom Crawler, Spider Buggy en minifiguren kunnen kinderen hun favoriete Avengers scènes naspelen en hun eigen avonturen bedenken.
Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en bevordert creatief denken en probleemoplossend vermogen.
Bestel deze LEGO set nu en geniet van eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO Venom Crawler 76163 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
413
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76163
lego insiders punten icoon
262
punten

Met de LEGO® Marvel Avengers Venom Crawler (76163) kunnen jonge superhelden samenwerken met Spider-Man en de strijd aangaan tegen de meest gevreesde vijanden van het Marvel universum. Pas op voor de Venom Crawler! Met 8 beweegbare poten en een noppenschieter aan de achterkant is deze gevaarlijke vechtmachine een geduchte tegenstander. En erger nog: de buitenaardse symbioot achter het stuur heeft Iron Man besmet en die wordt nu Iron Venom!

Gelukkig schiet Spider-Man te hulp in zijn Spider Buggy, gewapend met 2 noppenschieters. Maar om het voor onze favoriete webslingeraar nog uitdagender te maken, komt ook de kwaadaardige Carnage in actie met zijn wapen. Het is aan de jonge superhelden om hun krachten te bundelen en deze vijanden te verslaan!

De LEGO® Marvel Avengers Venom Crawler (76163) is niet zomaar een speelset. Het is een kans om je eigen actiefilm te maken met supercoole voertuigen, minifiguren en wapens. Met geweldige voertuigen, mecha, gebouwen, minifiguren, wapens en gadgets kunnen jonge superhelden hun favoriete Marvel filmscènes naspelen en zelf nieuwe avonturen verzinnen.

Actie en avontuur komen binnen handbereik van kinderen wanneer Spider-Man het opneemt tegen zowel Carnage als aartsvijand Venom. De kwaadaardige symbioot zit achter het stuur van de Venom Crawler en heeft Iron Man besmet die Iron Venom is geworden! Maar met deze LEGO® set kunnen jonge superhelden laten zien dat ze de krachten hebben om deze vijanden te verslaan.

De heldere kleuren van de set passen perfect bij de superhelden en de minifiguren zijn tot in het kleinste detail uitgewerkt. De Venom Crawler is ca. 24 cm lang, waardoor kinderen kunnen genieten van grootschalig speelplezier en de Spider Buggy beschikt over 2 noppenschieters. De set is inclusief 3 minifiguren: Spider-Man, Carnage en de combinatie van Iron Man en Venom, Iron Venom.

Jonge superhelden vanaf 8 jaar zullen eindeloos fantasierijk plezier beleven met deze LEGO® Marvel Avengers speelset. Het is een geweldig cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of een andere gelegenheid voor fans van de Marvel Avengers films.

Bovendien is deze set niet alleen leuk om mee te spelen, maar heeft het ook voordelen voor de ontwikkeling van kinderen. Dit coole bouwspeelgoed stimuleert het creatief denkvermogen, fantasierijk speelplezier en probleemoplossend vermogen. Kinderen leren om patronen te herkennen, te plannen en hun eigen ideeën uit te voeren met behulp van de LEGO® stenen en onderdelen.

Het is tijd om in actie te komen en je eigen avonturen te beleven met deze LEGO® Marvel Avengers Venom Crawler (76163) set. En met geen batterijen nodig, kunnen kinderen genieten van de speelset waar en wanneer ze maar willen. Bestel deze stoere LEGO® set nu en beleef eindeloos speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76083

Pas op voor Vulture

foto van lego set76142

Avengers Speeder Bike aanval

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.