Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Iron Man Hulkbuster versus A.I.M. Agent 76164

Met LEGO set 76164 beleef je spannende duels tussen Iron Man en A.
I.
M.
Agenten.
De set bevat een verstelbare Hulkbuster met coole functies en accessoires.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
Bestel nu voor urenlang speelplezier.

Waar is LEGO Iron Man Hulkbuster versus A.I.M. Agent 76164 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 36.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 39.9919-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
456
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-08-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
76164
lego insiders punten icoon
337
punten

Ben jij een echte superheldenfan? Beleef dan nu de spannendste duels met de geweldige LEGO® Marvel Avengers Iron Man Hulkbuster versus A.I.M. Agent (76164) speelset. Deze set is perfect voor jongeren én volwassenen die graag opgaan in fantasierijk speelplezier. Zet de minifiguur van Iron Man in het megagrote Hulkbuster harnas en ga de strijd aan tegen de 2 vijandelijke agenten. Maar let op, de slechteriken zijn bewapend en 1 van hen heeft zelfs een jetpack!

De Hulkbuster heeft beweegbare ledematen en coole functies voor extra vuurkracht. Zo kun je de minifiguur van Rescue in de ingebouwde geschutskoepel zetten om de stad te redden! Met deze set is alles mogelijk en kunnen kinderen de beste scènes uit hun favoriete Marvel films naspelen. Bovendien is het LEGO Avengers speelgoed voorzien van superheldenminifiguren, voertuigen, mecha, gebouwen, wapens en gadgets om te verzamelen. Hierdoor kunnen kinderen een spannende wereld vol superhelden en fantasierijke rollenspellen ontdekken.

De set is geschikt voor jonge superhelden vanaf 8 jaar. Inclusief 4 minifiguren: Iron Man, Rescue en 2 A.I.M.-agenten, plus een grote, verstelbare Hulkbuster. Met coole wapens en een jetpack zijn alle ingrediënten dus aanwezig voor een weergaloze strijd!

De enorme Hulkbuster is ca. 16 cm hoog en 20 cm breed en kan overal mee naartoe worden genomen. Zo kunnen kinderen alle schurken die op hun pad komen uit de weg ruimen. Voor deze Hulkbuster speelset zijn geen batterijen nodig. Actief, batterijloos speelgoed helpt het creativiteit, verbeeldingsvermogen en probleemoplossend vermogen van kinderen te versterken. En dankzij de gemakkelijk te volgen instructies kunnen kinderen direct na het openen van de doos aan de slag met bouwen, spelen en hun creativiteit uiten.

De LEGO® Marvel Avengers speelsets omvatten minifiguren, speelgoedvoertuigen, wapens en gadgets om te verzamelen waarmee jonge superheldenfans de actie uit de Marvel films zelf kunnen naspelen. LEGO® bouwsets voldoen aan de hoogste industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu de LEGO® Marvel Avengers Iron Man Hulkbuster versus A.I.M. Agent (76164) speelset en beleef de spannendste avonturen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 36.95 (25-05-2023) € 36.95 (25-05-2023) € 36.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76193

Het schip van de Guardians

foto van lego set76231

Guardians of the Galaxy adventkalender

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.