Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Avengers torengevecht 76166

De LEGO set 76166, Avengers Torengevecht, biedt volop speelmogelijkheden met klassieke Marvel personages. Het model bestaat uit een 5-verdiepingen tellende Avengers toren met 7 kamers vol functies en authentieke details. Met Iron Man en Black Widow neem je het op tegen Red Skull en zijn A.I.M.-agenten. Het model kan eenvoudig worden geopend en bevordert de fantasie van kinderen met leuke functies, zoals een open te blazen celdeur en een instortend balkon. Deze LEGO set is geschikt als superheldencadeau voor kinderen vanaf 8 jaar.

Waar is LEGO Avengers torengevecht 76166 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
685
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76166
lego insiders punten icoon
712
punten

Beleef de spannendste superheldenavonturen met LEGO® Marvel Avengers: Avengers torengevecht (76166)! Met deze set kunnen zowel kinderen als volwassenen hun eigen actiescènes creëren met de populaire Marvel personages.

Ga de strijd aan met Iron Man en Black Widow tegen de kwaadaardige Red Skull en zijn A.I.M.-agenten in de spectaculaire Avengers toren met 5 verdiepingen. Het model kan eenvoudig worden geopend, waardoor toegang tot 7 coole kamers ontstaat en er eindeloze fantasierijke avonturen beleefd kunnen worden. Laat de energiekern eruit knallen, open de celdeur, laat het balkon instorten of voer een raketaanval uit. Met deze opvallende New Yorkse wolkenkrabber zijn er talloze mogelijkheden voor de leukste rollenspellen met klassieke Marvel personages.

Wil jij de Marvel actie tot leven brengen met LEGO bouwspeelgoed? Dan is de LEGO Marvel Avengers: Avengers torengevecht (76166) de perfecte set voor jou! Als je op zoek bent naar een cool superheldencadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor een jongen of meisje vanaf 8 jaar, dan zit je altijd goed met LEGO Marvel Avengers bouwspeelgoed.

De toren met 5 verdiepingen en 7 kamers boordevol functies uit de set LEGO® Marvel Avengers: Avengers torengevecht (76166) biedt talloze speelmogelijkheden met klassieke Marvel personages. Zo zijn er kamers zoals de garage voor de luchtfiets van Black Widow, de boogreactorkamer, de wapenkamer, een techlab, een gevangenis en 2 balkons. De minifiguur van Iron Man is inclusief 2 extra harnassen: Blazer en Tazer.

Het model kan eenvoudig worden geopend en bestaat uit 5 verdiepingen met eenvoudig toegankelijke speelruimtes vol authentieke details. Dit stimuleert de fantasie van kinderen met leuke functies, zoals de celdeur die kan worden opengeblazen, het balkon dat kan instorten en de raketlanceerder.

De LEGO® Marvel Avengers toren is ongeveer 44 cm hoog en bevat diverse coole functies om te ontdekken en bekende locaties uit de Marvel films, waarmee kinderen zelf geweldige verhalen kunnen bedenken en naspelen. Bovendien is er geen batterij nodig en kunnen kinderen direct beginnen met bouwen en spelen.

Met de duidelijke instructies kunnen kinderen optimaal genieten van deze geweldige set. De LEGO® Marvel Avengers speelsets bevatten verschillende minifiguren, speelgoedvoertuigen, wapens en gadgets om te verzamelen, waarmee kinderen de actie uit de Marvel films kunnen naspelen en de leukste superheldenavonturen kunnen bedenken.

Het LEGO® bouwspeelgoed voldoet aan de hoogste industrienormen, waardoor al het LEGO speelgoed consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen is – en dat is al zo sinds 1958. Bij de LEGO Groep wordt elke steen en elk onderdeel grondig getest om ervoor te zorgen dat elke LEGO® speelset voor kinderen voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen voor speelgoed.

Kortom, LEGO® Marvel Avengers: Avengers torengevecht (76166) biedt talloze speelmogelijkheden voor jong en oud en is het ideale superheldencadeau voor de feestdagen of een verjaardag voor kinderen van 8 jaar en ouder die dol zijn op actie en avontuur met superhelden in de hoofdrol.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 23.95 (25-05-2023) € 77.95 (25-05-2023) € 50.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76127

Captain Marvel de aanval van de Skrulls

foto van lego set76242

Thanos mechapantser

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.