Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Iron Man Wapenkamer 76167

De LEGO set 76167 is de Iron Man Wapenkamer speelset uit de Marvel Avengers serie.
In deze set bevinden zich 2 Iron Man pakken, een opgevoerde auto, een minifiguur van Tony Stark, vijandelijke agenten en een coole scene om zelf te bouwen.
Ideaal voor kinderen vanaf 7 jaar.
Bestel nu!

Waar is LEGO Iron Man Wapenkamer 76167 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 34.9519-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
258
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76167
lego insiders punten icoon
262
punten

Ontdek de wereld van Iron Man met de veelzijdige speelset LEGO® Marvel Avengers Iron Man Wapenkamer (76167). Word een superheld en neem het op tegen 2 vijandelijke indringers en rijd rond in een supercoole hot rod. Deze dynamische en veelzijdige set heeft alles wat jonge superhelden nodig hebben voor spannende avonturen boordevol actie.

Stimuleer kinderen om te bouwen en verhalen met een open einde te bedenken en na te spelen met Iron Man, de populaire superheld uit de Marvel Avengers films. Deze set bevat 2 geweldige Iron Man pakken, een opgevoerde auto, een minifiguur van Tony Stark, 2 vijandelijke A.I.M.-agenten, een miniprototype van Iron Man en een coole scène om zelf te bouwen. Zo hebben jonge superhelden alles wat ze nodig hebben om de spannendste Iron Man avonturen na te spelen!

Als je op zoek bent naar een leuk superheldencadeau voor de verjaardag van een jongen of meisje vanaf 7 jaar, dan zit je goed met deze LEGO Marvel Avengers speelset. Verzamel de minifiguren en beleef volop fantasierijk speelplezier met geweldige functies en accessoires die de set compleet maken.

De LEGO® Marvel Avengers Iron Man Wapenkamer (76167) zit boordevol fantasierijke speelmogelijkheden en is ideaal voor kinderen van 7 jaar en ouder. Bouw de hot rod en neem het op tegen de slechteriken die bij Iron Man inbreken. Gebruik de schietfuncties van de hot rod om Power Blasts af te vuren en zet al je superheldenkrachten in om Tony, de wapenkamer en het kostbare Iron Man prototype te redden!

De wapenkamer is ca. 8 cm hoog en de hot rod is ca. 10 cm lang – ideaal om urenlange superheldenavonturen mee na te spelen en een geweldige blikvanger in elke kinderkamer. Geen batterijen nodig. Kinderen kunnen dit praktische speelgoed direct gaan bouwen en hun fantasie tijdens het spelen de vrije loop laten, waar en wanneer ze maar willen.

Duidelijke instructies zorgen ervoor dat kinderen meteen creatief aan de slag kunnen gaan. De eenvoudige handleiding, coole personages, leuke functies en bekende locatie uit de film laten kinderen steeds opnieuw optimaal genieten van het bouwen en spelen. De LEGO® Marvel Avengers speelsets bevatten minifiguren, speelgoedvoertuigen, wapens en gadgets om te verzamelen, waarmee kinderen de actie uit de Marvel films kunnen naspelen en de leukste superheldenavonturen kunnen bedenken.

Als onderdeel van de LEGO Groep voldoet deze bouwset aan de hoogste industrienormen, waardoor al het LEGO speelgoed consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen is – en dat is al zo sinds 1958. Bij de LEGO Groep gooien, verhitten, pletten, draaien en analyseren ze de stenen en onderdelen om ervoor te zorgen dat elke LEGO® speelset voor kinderen voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen voor speelgoed.

Kortom, ga op avontuur met Iron Man en beleef spannende momenten met deze gave LEGO-set. Bestel nu en beleef fantastische superheldenavonturen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 17.95 (10-09-2024) € 34.95 (25-05-2023) € 29.28

Ook aanbevolen:

foto van lego set40525

Endgame gevecht

foto van lego set76248

De Avengers Quinjet

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.