Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ontsnappen uit De Tien Ringen 76176

De LEGO set 76176 is gebaseerd op de Marvel Studios film Shang-Chi en de Legende van de Tien Ringen.
Deze speelset bevat personages zoals Shang-Chi, Katy en Morris, en biedt eindeloze avonturen met achtervolgingen, gevechten en een uitdagend gevecht tegen Wenwu en Razor Fist.
De set bevat 4 minifiguren, een terreinwagen, geschutskoepels, motoren en verschillende accessoires en wapens.
Deze LEGO set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en biedt hoogwaardig bouwplezier.
Bestel hem vandaag nog en beleef de actie en avontuur!

Waar is LEGO Ontsnappen uit De Tien Ringen 76176 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 29.9919-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
321
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
26-04-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
76176
lego insiders punten icoon
225
punten

Ben jij een fan van spannende actie en avonturen uit de Marvel Studios film Shang-Chi en de Legende van de Tien Ringen? Dan hebben we goed nieuws voor jou! LEGO® heeft namelijk de LEGO® Marvel Shang-Chi Ontsnappen uit De Tien Ringen (76176) speelset uitgebracht, boordevol met actie en avontuur.

In deze speelset vind je een aantal van de coolste personages die er zijn, zoals Shang-Chi, Katy en Morris uit de film. Samen kunnen zij eindeloze fantasierijke avonturen beleven, van spannende achtervolgingen in de auto en op de motor tot het aangaan van allerlei gevechten met een heel arsenaal aan wapens.

Maar dat is nog niet alles! Je kunt het ook opnemen tegen Wenwu, leider van de Tien Ringen, en zijn assistent Razor Fist, die vecht met een schijfschieter en een 1x4 schieter met veermechanisme die 'pijlen' afvuurt op alles wat maar beweegt. Dit belooft een uitdagend gevecht te worden!

De LEGO® Marvel Shang-Chi Ontsnappen uit De Tien Ringen (76176) set bevat maar liefst 4 minifiguren – Shang-Chi, Katy, Wenwu en Razor Fist – plus een figuur van Morris, een terreinwagen, 2 geschutskoepels en 2 motoren. En er zijn ook leuke accessoires en wapens, waaronder 2 ringen, een kruisboog, 2 dolken, een zwaard en een speer.

Met deze LEGO® bouwset kunnen kinderen alle actie uit de Marvel Studios film Shang-Chi en de Legende van de Tien Ringen opnieuw beleven en hun eigen coole avonturen bedenken tijdens het spelen. Bovendien is het de ideale set voor kinderen vanaf 7 jaar om cadeau te geven voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid.

De auto in de set is ca. 5 cm hoog, 13 cm lang en 6 cm breed – de ideale afmetingen om mee te spelen en hem daarna een mooi plekje in de kinderkamer te geven. En al het LEGO® Marvel bouwspeelgoed biedt jonge superhelden hoogwaardige speelsets die zijn ontworpen voor eindeloze fantasierijke speelmogelijkheden.

LEGO® stenen en onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. En met LEGO® sets hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid, omdat ze worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, als je houdt van coole actie en avontuur uit de Marvel Studios film Shang-Chi en de Legende van de Tien Ringen, dan is de LEGO® Marvel Shang-Chi Ontsnappen uit De Tien Ringen (76176) set de perfecte aanwinst voor jouw speelgoedcollectie! Bestel hem vandaag nog en ga op avontuur met Shang-Chi en zijn vrienden.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:04

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 29.99 (13-07-2022) € 29.99 (13-07-2022) € 29.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set40525

Endgame gevecht

foto van lego set76275

Motorachtervolging: Spider-Man vs. Doc Ock

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.