Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Strijd in het oude dorp 76177

De LEGO Marvel Shang-Chi Strijd in het oude dorp (76177) set is perfect voor Marvel en LEGO fans.
Het bevat Shang-Chi, Xialing, Wenwu en Doodzaaier, en een bouwbare draak voor avontuurlijke actiescènes.
De set stimuleert creativiteit en fijne motoriek, voldoet aan veiligheidsnormen en is een geweldig cadeau voor superheldenliefhebbers.
Bestel vandaag nog voor legendarische avonturen!

Waar is LEGO Strijd in het oude dorp 76177 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 39.9919-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
400
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
26-04-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
76177
lego insiders punten icoon
300
punten

Ben jij een fan van Marvel en LEGO? Dan is de LEGO Marvel Shang-Chi Strijd in het oude dorp (76177) de set voor jou! Ga samen met Shang-Chi, Xialing, Wenwu en Doodzaaier de strijd aan tegen het kwaad in het oude dorp. En wat is er beter dan een coole draak om deze avonturen nog spannender te maken? Met deze spectaculaire draak kan je kind alle kanten opdraaien en geweldige actiescènes uit de film naspelen.

Maar deze set biedt meer dan alleen actie en avontuur. Jouw kind kan met deze set zijn eigen fantasie de vrije loop laten en hun eigen verhalen bedenken. Door de toevoeging van deze populaire personages en een bouwbare draak, kan jouw kind zich keer op keer volledig onderdompelen in de wereld van Marvel.

Het bouwen van deze set is een uitstekende uitdaging voor kinderen vanaf 8 jaar, waardoor ze niet alleen creatief blijven, maar ook hun fijne motorische vaardigheden ontwikkelen. En wanneer de actie van die dag is afgelopen, vormt deze set een geweldige blikvanger in elke kinderkamer.

LEGO stenen en onderdelen zijn en blijven een van de beste speeltjes voor kinderen, omdat ze niet alleen consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten zijn, maar ook voldoen aan streng industrienormen en wereldwijde veiligheidsnormen. Dit biedt jou als ouder de zekerheid dat je kind met de best mogelijke producten speelt.

De LEGO Marvel Shang-Chi Strijd in het oude dorp (76177) set is ook een perfect cadeau voor verjaardagen, de feestdagen of andere gelegenheden voor jouw jonge superhelden en dappere drakenjagers.

Met deze set kunnen kinderen op een leuke manier allerlei Marvel avonturen boordevol actie naspelen. Laat hen de controle hebben over hun eigen legendarische avonturen en al hun favoriete personages tot leven brengen. Bestel deze set vandaag nog en laat je kind een wereld van avontuur en fantasie ontdekken!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:04

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 39.99 (13-07-2022) € 39.99 (13-07-2022) € 39.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set76189

Captain America - Hydra confrontatie

foto van lego set76004

Spider-Man™: Spider-Cycle achtervolging

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.